Merhabalar; 2005 elantra aracımın üzerinde 195/60 R15 lassa lastik var. Lastiklerimi yazın değiştirmeyi düşünüyordum. Zira önümüzdeki ay bakımı vede muayenesi var. Bu ayda vergiyi ödeyeceğiz bu nedenle yazın değiştiririm diyordum. Ama bu sabah bornova tarafında ıslak zeminde hızım yüksek değilken hafif kaydı. Bu nedenle bende lastik işini öne aldım. Aslına bakarsanız aklımda herhangi bir marka ve model yok. Michelin, conti, bridgestone, pirelli ve nokian ( daha önceki elantrama takmıştım gerçekten çok güzel bir lastikti ) olabilir. Bugün lastikciye gittim önümüzdeki hafta fiyatlara zam geleceğini gösteren maili açtı. (%8) Bu nedenle hem can güvenliğim hem cep güvenliğim:RpS_lol: için bu işi bir an önce sonuçlandırmak istiyorum. Ama çok yoğun çalıştığım için bu işi ancak yarın halledebilirim. Eğer izmirde pazar günleride açık olan lastikci konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Lastik konusunda da öneriye açığım bu arada:RpS_rolleyes:
Ben lasik isini bi ara baya atastirdim bulmaniz biraz mucize pazar gunu conti oneririm cok iyi bi lastik ben alamadim ebati olmadigi icin icimde kaldi bati lastik gunes oto lastik ve 4. sanayide conti bayisi var onlari biliyorum iyi lastikci olarak bence gezip pazarlik yapin cogu lastikci bana micheal Continental alamiyorsan bulamiyorsan kumho al pirelli felan alcagina dedi bridgestone de Turkiye sartlarina gore uretilen bi model vardi oda guzeldi ama yumusak alin konfor ve sesi etkiliyor HTC One cihazımdan gönderildi
zam gelmeden alayım diye acele karar vermeyin iyi araştırma yapın. forumda bolca lastik bilgisi var. zaten izmir gibi yerde pazar açık yer vardır diye tahmin ediyorum
Yok pazar acik bir yer buca gazemir de belki vardir ben baya aradim zamaninda lastik 2 lastikci oneririm 2 side buyuk yerler isinin ustasi olan yerler biri Gunes oto lastik ben ordan aldim digeri Bati lastik HTC One cihazımdan gönderildi
Şu anda bir taraftan internette araştırma yapıyorum. Yumuşak lastik bakıyorum. Daha önce kullandığım nokian oldukca sessiz ve güvenli bir lastikti. Ama işin kötü tarafı her bayide bulunmuyor. Siparişle getirtiyorlar. Acelemin sebebi aslında sağlıklı lastiklerle arabaya binmek istemem. Yoksa zaten alacağım markalar tanınmış markalar. Güvensiz olacağını zaten düşünmüyorum. Herkezin kendine göre beğendiği modeller var. Eğer bir model üzerine iyi yorumlar fazla gelirse ona öncelik vermek için fikir almak istedim. Peki internetten lastik alma gibi bir şey yapanınız oldu mu hiç?
Internetten ne kadar guvenilir olabilir ki yada tarihi eski gonderebilirler gormediginiz birseyi almak istemezsiniz her halde ve taktirmaya ayri para vereceksiniz kargoya ayri birde bekleme var onu HTC One cihazımdan gönderildi
İzmirde bugün hava yağmurlu olduğu açık bir yer bulamayacağımı düşünerek dışarı çıkmadım. Artık lastik olayını haftaya çözeceğim. Bu arada nokian line serisi aklıma yatmaya başladı. Daha öncede nokian kullandığım için daha sıcak bakıyorum açıkcası. Yarın Çiğli Ata sanayideki Paşa lastiğe fiyat soracağım.
Nokian pek bilinmeyen bir lastik birsey diyemem ama bence baska lastiklere bak conti biraz pahali bridgestone felan bak derim buguk cok fena yagmur yagdi onumdeki arabayi goremiyordum altinyolda yol sadece orta seritten akiyordu her yer gol oldu yollarda araba yoktu bu kadar ilk kez gordum Izmir i HTC One cihazımdan gönderildi
Nokian Line | the Nokian Line reviewed and rated - TyreReviews Evet Türkiyede pek bilinmeyen bir marka. Heleki sıcak bölgelerde. Çünki asıl uzmanlık alanları kış lastiği denebilir. Soğuk şehirlerde yaşayanlar (istanbul ankara vs) oldukca memnunlar. Açıkcası bende daha önce kullanıp memnun kaldığım için daha sıcak bakıyorum . Conti hiç kullanmadım. Michelin energy kullandım ve 4 lastiğimde de baloncuk çıktı. Ses yapmayan yumuşak hamur lastik arıyorum. Eğer nokian olmazsa sanırım dediğiniz gibi conti alacağım.
nokian lastiği kullananlar hep iyi yorumlarda bulunmuşlar. sanırım önümüzdeki kış için kış lastiğim belli oldu.
Conti sessiz rahat ve kaliteli michel iyi cok super ama omru az dediginiz gibi memleket cukur kayniyor dayanmiyor HTC One cihazımdan gönderildi
Fiyat olarak iyi ama netten teslerine baksaydiniz pisman olmayin sonra ben pismanim mesela kumholardan HTC One cihazımdan gönderildi
Hayırlısı olsun,, Bugün Continental aldık arkadaşa Köstencenin oradan 175-13 4 taksit tanesi 105 ytl.14 olursa +10 ytl lastik başına fiyat çektiler.Ben Pirelli düşünüyorum.
Ucuz diye lastik alınmaz ki. Zira arabanın yere temas ettiği tek nokta lastik yüzeyi. Fiyatı da diğerlerine göre çokta ucuz değil. Daha önce kullandığım için tercih ettim açıkcası. Ama yabancı sitelerde de gayet güzel yorumlar var hakkında. Eğer yarın fırsatım olurda gelebilirsem hep beraber bakarız lastiklere:RpS_rolleyes:
Aynen gelebilirsen bakariz arsa bos 600 km yaptiktan sonra belli olmaya baslar hersey ben hala conticiyim benim araca olsa alcam Almanyadan gelcek 1 2 ay beklicem 1200 civari lastige vercem ooo HTC One cihazımdan gönderildi