....................arkadaşlar merhabalar..................... izmirde oturan arkadaşlara soruyorum oto gazı nerden alıyorsunuz ve memnunmusunuz,malum her otogaz istasyonu aynı kalitede gaz satmıyor. ben bornova-ankara caddesindeki milangazdan alıyorum ve memnunum.Cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim............ Düzenleyen : Levent
bence bölgendeki bir taksi istasyonuna giderek gazı hangi istasyondan aldığını sor... bu konu ile ilgili yaşadığın bölgede farklı duraklarda hizmet veren 8-9 taksiciye sorarak en doğru yolu bulursunuz.... Ben ankarada Şaşmaz shell'i bu şekilde buldum. şehirler arası yolda 30.64 lt ile 451.4km.yaptım. ref. olur belki size....
Bu konuyla bende çok ilgileniyorum. Önceden Opetin katkılı gazından alıyordum. Biraz araştırdıktan sonra katkılı gazın zararlı olduğu kanısına vardım. Ve şuan hangi Firma katkısız satıyor ve en iyi katkısız gazı kim satıyor onu araştırıyorum. Hangi firmadan almalıyım? Siz ne önerirsiniz? Bu arada ShellGas katkılı mı katkısız mı?
Shell AutoGass şu an en iyisi... ancak şuna dikkat edin her shell istasyonu Shell gaz satmıyor....Shell AutoGass tabelası olanlar şuan türkiyede en iyi...