Arkadaşlar merhaba, Cam açma düğmelerinde sorun var. Düğme tamiri yapabilen izmirde usta varmı? Normal oto elektrikçilere sorduğun zaman bakmıyorlar bile MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim herzman gittiğim ustam var ama sizin nerde oturduğunuzu bilmiyorum belki o yüzden uzak kalabilir
Konaktayım. Her yer bana uyar ancak oto elektrikçiler düğme dediğiniz zaman arabaya bile bakmıyorlar MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hiç sorun değil ben birazdan gider konuşurum isterseniz bence bakar.Burdan size haber veririm getirmek isterseniz haftasonu getirin beraber başında duralım yapsın usta
Çok iyi olur hocam. Dediğim gibi düğme tamiri yapabilirse çok çok iyi olur. Kısaca tarif ediyim 4 lü kontrol düğmesinden şöför tarafı çalışmıyor. Oraya giden kabloları sol arka düğmeye bağlayacak. MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cafer haci amerikan park yapiyormu cift duy onuda sorsana niyeti bozdum yaptircam cok fena olur HTC One cihazımdan gönderildi
Biraz geç oldu kusura bakma gittim dün abinin yanına gelsin yaparız dedi hiç canını sıkmasın söyle gelsin dedi
Benim var ama ben bile guvenemiyorum artik cunki arkadasimdi askere gitti dukkandakilerde iyi degiller 2. 3. Sanayiye gidip ararsaniz bulursunuz HTC One cihazımdan gönderildi
1. Sanayide büyük elektrikçiler var diye duydum ama güvenemedim MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1. Sanayide arabayla ilgili pek birsey kalmadi rulmanci kargo bu tarz seyler var 2. Sanayi ve 3. Sanayiye bakcaniz HTC One cihazımdan gönderildi