hyundainin kendi sitesinde iki tane yazıyor. Ama bir sorunum icin foruma yazdım hyundai sitesinin dışında bir yer ismi daha verdi. İzmirli arkadaşlardan ricam kaç servis var ve en uygun servis hangisi kaliteli hizmet ve cazip fiyat seçenekleriyle Ha bu arada adresini de verirseniz navigasyonla gideceğim için önemli benim için. Çünkü izmirde yol bilmem iz bilmem Şimdiden teşekkürler.
başka yetkili servis olması mümkün değil, olsaydı kesin yazardı, sizin gördüğünüz özel servistir, yada adını farklı şöylemişlerdir mesela çakırlar yerine gaziemirdeki servis gibi yeni açılan, kapanan veya yetkisi alınan servisler çok kısa sürede güncelleniyor
İzmir'de sadece iki yetkili servis var.Birincisi Yükseliş Bayraklıda,ikinciside çakırlar ,o da gaziemirde.Kesinlikle başka yetkili bir servis yok.
Eskiden oraz ve kalburcu da vardı duyduğunuz onlardan biri olabilir. Benim bildiğim de şu anda sadece Yükseliş ve Çakırlar var.
muğla tarafından izmire girişte çakırlar var. Adres: AKÇAY CAD.NO:99/3 GAZİEMİR/İZMİR Tel: 0 232- 282 14 14 sitede krokide verilmiş.
Sağolun arkadaşlar yalnız bu iki servisten hangisi daha iyi ve ekonomik olur? 43000 km de arabam 45 bin bakımını da orda yaptıraağım büyük ihtimal. Ama ikisi de kötü derseniz yolumun üzerindeki Aydın'da bulunan servise gideceğim. İzmirdekilere mi gideyim yoksa Aydındaki mi? Memnuniyet açısından soruyorum.