Arkadaşlar herkese öncelikle merhabalar. Aracımın bakımını 1.5 yıldır izmir 3. oto sanayide bir ustaya yaptırıyorum ancak zamanla ustayı tanıdıkça ve işçiliğini gördükçe yanlış ustaya gittiğim kanaati başladı. Daha doğrusu bir bakım yaptırmak veya bir parça hakkında fiyat almaya kalktığımda sürekli hallederiz 200 de olabilir 500 de olabilir sen getir gibisinden diyaloglar yaşadık kendisiyle + olarak işçiliği kaba ve hiç hoşuma gitmiyor kendim aylarca kırılır diye dokunmadığım fan ızgarasını bir yanlışlık yapıp kendilerine söylemem sonucu 1 tornavida tıkıyla halletmeyi becerdiler. Şimdi de aracımın genel bakımını yaptıracağım ; Triger kayışı-Motor sıvıları-balatalar-filtreler değişecek. Bundan 2/3 ay önce sorduğumda yine benzer cevap (750 de olur 1000 de olur) aldım. Öncelikle tanıdığınız, güvendiğiniz işçiliği iyi olan ustalarınız varsa yardımcı olursanız sevinirim. Mesela arabanın çok ufak tefek şeyleri oluyor 1 vida takılarak halledilecek şeyler. Örneğin tampon lipi kopmuştu buna 1 adet vida kullanıldı bunu bile fiyata yazmış benim bildiğim usta olan usta onu ben görmeden görüp kendi değiştirecek paragöz olmayacak böyle bildiğiniz bir usta varsa yardımınızı beklıyorum. Ek olarak kısa süre içinde bu değişimleri özellikle Triger Kayışı (Araç 2007 Getz 1.4 Dohc Otomatik) 'nı değiştiren varsa fiyatını da yazabilirse memnun kalırım. Herkese iyi günler.
Elektrikle elektronik ve klima ile alakalı sıkıntınız olursa bornova 3.sanayi kayalar oto elektrik serkan kaya ile görüşün adresi Aksesuar v.s lazım olursa 3,snayi cihan oto şanzıman ile ilgili problemleriniz için 3,sanayi Safter oto şanzıman yılmaz usta kaporta ile ilgili sıkıntılar için nurmer oto mesut bey hepsi 3.sanayide işlerinin erbabı özellikle nurmer oto mesut bey eskilerden çevreside çoktur herkesede müşteri yollamaz
Çok teşekkür ederim hocam elektrik ile ilgili ufak bir problemim var aslında şu klima ve fan düğmelerinin bulunduğu düğmelerim yanmıyor. Diğer ustalar için de teşekkür ederim .
nedemek rica ederim farklı konularda usta lazım olursa sordururum işimden dolayı her zaman gidemiyorum sanayiye benim tanımadığım ailemin bildiği ustalarda var yönlendiririz .halleder ler problemi kısa sürede dert etme