Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ıyı geceler frenlerden ses gelıyor

'Sohbet' forumunda serka_fb21 tarafından 8 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ıyı geceler oncelıkle sızlere sormak ıstedıgım ıkı sorum olcak arkadaslar ılk soru sabahları yada bır kac saat bekledıkten sonra aracı calıstırıp gıderken frene bastıgımda bır ugultu gıbı ses gelıyor 8 yada 10 defa bastıktan sonra ses kesılıyor kısın yagmurdan pas falan yapıyor o anda oluyor dıcem ama kapalı otoparka bırakmıstım bı alısverıs merkezınde bır saat sonra bındıgımde yıne yaptı aracım era 22,000 km balatar bıtmıs olsa frenlerde zor tutar sanırım frenlera gayet ıyı bu arada ıkıncı sorumda resım ekleyecegım benım duldulun bır turlu eklemedım nasıl ekleyebılırım yardım edersenız sevınırım

2. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    bu fren olayi kisiye gore degisir... 22.000 km de balatalar iyidir yada kötüdürdiyemeyiz...sizin aracı kullanım şekliniz çok önemli.. 10,000 km de bile balata yiyen var... servise yada iyi bir balatacıya kontrol ettirmenizde fayda var... çok pahalıda değilller. erayı bilmiyorum ama benim admirenin balata takımı yeni değiştiyetkili serviste değiştirdim 35 lira fiyatı var...

3. serka_fb21

serka_fb21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pekı balatalar bıtınce devamlımı ses cıkarır yoksa benımkı gıbı sadece aracı ılk kullanırken mı ses olur benım kı sadece bır kac dakıka ıcınde frene bır kac kez basmamla ses kesılıyor

4. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    o konuda teknik bilgim yok malesef... dedigim gibi iyi bir balataciya gostermenizde fayda var...

ayrica bu konuyuda ihmal etmeyiniz... bence frenler ve lastikler bir aractaki en onemli unsur... ihmale gelmez... en kisa surede baktirin..

5. Misafir

Misafir Guest

Bir sürü sebep olabilir, Ümraniye'ye yakınsanız getirin gösterelim benim kankaya...

Bu Sayfayı Paylaş