Selamlar, Yeni aldığım araçta (2013 i20) döşemelerde kılıfı vardı, satıcı "döşemelerde 3-4 tane sigara yanığı var diye kılıf yaptırdım" dedi. Fiyat uygun olduğu için kılıfları çıkarıp bakmadım. 1-2 gün sonra zaten sevemediğim kılıfları çıkaracağım, sigara yanığı 3-4 yerine 30-40 tane çıkar mı hiçbir fikrim yok. Çıkarsa da şaşırmam açıkcası. Sorularım şunlar; Eğer döşemelerdeki yanıklar onarılamayacak kadar çoksa, yeni bir kılıf taktırmak yerine, döşemeleri söktürüp aynısını yaptırabilir miyim? Kılıf kullanmayı çok tercih etmiyorum çünkü. Yaptırırsam ortalama kaça mal olur? Önereceğiniz bir yer var mı? Lütfedip yanıt yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, saygılar.
Ankarada çok işin ehli ustalar var, özellikle sincan iilçesinde, hemde çok uygun fiyatlarda. Ben antepteyim ama döşeme yaptırırsam kesinlikle ankaraya gitmeyi planlıyorum.
Konya'da da döşeme konusunda pek işin ehli usta yok açıkçası, Aklından geçen fikiri söyleyince hemen "abi o çok masraflı olur, o çok uzun sürer yok o olmaz" hemen adamın hevesini kursağında bırakıyorlar....
Ankara'da Döşemecioğlu'nun yaptığı bir kaç işi gördüm orjinali gibi kılıf yapıyor. Tüm kenarları plastiklerden içeri sokuyor. Döşemeyi direk değiştirmeye gerek var mı bilmiyorum bir görüşün isterseniz. 180 TL civarı idi kılıf fiyatları.