merhabalar Değerli hyundaiclub.tr ailesi profilim ve yaptıgım paylaşımlardada görüldügü gibi ben ix35 hayranı ve hastasıyım hatta ) ix35 hakkınde neredeyse bilmedigim görmedigim hiçbirşey yoktur diyebilirim aşağıdaki fotograflarda aracın önce ve sonraki halidir inceleyebilirsiniz yorumlara açıgım Önce ::: ve Sonra ::::
benimde hoşuma giden bir araç bir diğeride qashqailer çok hoşuma gidiyor 1-2 yıl sonra ikisinden birini alacağım. Hayırlı uğurlu olsun aracınız.
Teşekkürler alıcaksanız ix35i tavsiye ederim çekişi biraz kötü yalnız tasarım iç dizayn konfor süper kesinlikle.
Bu arabaya bu parayı verdikten sonra yokuşta bayılıp kalması şahsen Ada'ma koyar yani Sent from my iPhone using Tapatalk
Parayla alakası yok motorla alakalı vergisi koymaz diyene 2.0 crdi tavsiye ederim D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırli olsun. Motorla da alakalı değil şanzımanla alakalı, torku olmayan araca tork konvertörlü şanzıman koyunca böyle oluyor. Düz vitesinde sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.
Hayırlı olsun arada pek fark görmedim sade çok abartılı olmayan türden, plakanı kapamışsın ama avatarda var uyandırayım .