Arkadaslar slmlar, Bu akşam itibariyle bir ix35 liyim ama yan dikiz ısıtıcıyı acamadım, kullanım klsvuzunda da yok.. Yagmur yagınca damlacıkları yok etmiyor muydu bu ısıtma? Bilgisi olandan yardım rica ederim.google da bi işe yaramadı bulamadım
arka cam ısıtıcı yada ön cam ısıtıcısına basarsanız muhtemelen çalışır genelde hyundai araçlar bu şekilde oluyor belli süre sonra zamana bağlı kapanır
hayırlı olsun aracınız öncelikle yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin 'front' tuşuna basılmasıyla devreye giriyor ön cam ve aynalar aynı tuşta accent blue da bu şekilde sizin aracınızda da muhtemelen aynıdır.
benim bildiğim bütün araçlarda arka rezidans düğmesine basılınca aynalarda arka camla beraber ısınıyor aynanın farklı bir düğmesi olduğunu görmedim hiç arızalı olabilir aldığınız servise bir danışın bence
Aracınız hayırlı olsun. Arka rezistans ile beraber çalışır. Ama biriken su damlalarını hemen yok edemez. Daha ziyade sabahları donmuş olan aynaları çözecektir tapatalk sagolsun
Arkadaşlar, Hızlı ve faydalı cevaplar için çok teşekkürler. Söylediklerinizi deneyeceğim. Görüşmek üzere.