Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ix35 Usb Okumuyor

'İX35 Forum - Club' forumunda cem23 tarafından 14 Şubat 2021 tarihinde açılan konu

1. cem23

cem23 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cem Bahar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum ve açacağım konuyu eğer yanlış yere açtıysam silinebilir veya uygun yere taşınabilir. Veya daha öncede açılmışsa kusura bakmayın inceledim ve böyle bir konu göremedim.

Almış olduğumuz 2015 model ix35 de usb okumama problemi var. Telefonu usb kablosuyla birlikte taktığımda telefona şarj bildirimi gelip şarj oluyor gözüküyor ama daiichi marka olan navigasyon ekranında "Usb okunuyor.." kısmından öteye geçemiyor. Orda kalıyor öyle ve okumuyor. Acaba sadece usb flash bellek okuyorda telefonları okumuyor mu? Telefonu bağlar telefondaki dosyaları görür ordan şarkı vs açarım diye düşünmüştüm. Arızası varsa neresi değişmeli? Nereye götürmeliyiz? İzmirdeyim ben. Hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    cihazın arızası olduğunu düşünüyorum. önce bir servise sorun onlar çözüm bulamazsa başka elektronikçi ararsınız.

bu arada teypte bluetooth varsa onu kullanmak çok daha konforlu olur.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. cem23

cem23 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cem Bahar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bluetooth u kullanıyorum ama benim aslında asıl amacım android auto' yu kullanabilmek. Wince işletim sistemi var bu arabalarda ve android auto haliyle çalışmıyor wince' de. İnternetten baktığım kadarıyla wince işletim sistemli cihazlar için screen mirror işlemini yapan bir program var. Program sayesinde usb ye bağlanan telefonun ekranını, navigasyon ekranına yansıtabiliyoruz. Bu sayede google maps i kullanabiliyoruz. Ama telefonu görmediğinden, okumadığından bunu yapamıyorum. Navigasyon cihazındaki İgo programı o kadar kullanışsız ki böyle bir seçenek düşündüm. Olmadı söktürüp android bir ekran taktırırız.

4. Lions_in_A_Cage

Lions_in_A_Cage Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,253
    Ad Soyad:
    Yusuf Türkarslan
    Yaşadığınız Şehir:
    15-BURDUR
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Kaç gb usb denediniz 16 32 lerde sorun çıkabiliyor

5. zemburak

zemburak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Burak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Telefondaki mp3'leri görebiliyor mu daichi? i20 2012 aracımda sadece USB bağlayabiliyorsunuz. Benim bildiğin sadece telefonunuzu şarj eder direkt telefonu bağlarsanız, o da 5V-0,5A'den hesaplarsak 4000 mAH'luk bir telefonu 8 saatte şarj edecektir. tabi telefon kapalı konumda olursa.

Bence telefonunuzdaki mp3'leri görme özelliği yok sisteminizde.
    Aux girişi varsa ki kesin vardır orayı kullanabilirsiniz telefonunuzdan ses iletebilmek için. Bu durumda şarkı değiştirmek gibi işlemleri telefondan yapacaksınız. Bu bilgiler ışığında en mantıklısı bluetooth kullanmaktır.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  6. cem23

cem23 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cem Bahar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    İşte benim amacım şarj etmek falan değil zaten. Şarj olmasa da olur. Navigasyon cihazı, telefonumu görse yeter. Eğer dediğiniz gibiyse daiichi marka navigasyon cihazları, telefona sadece şarj işlemini yapıyor. Telefonu okuma, içindeki dosyalara ulaşma vs. olmuyor. Bende zannettim ki sistemde herhangi bir arıza var. Çünkü ekranda usb okunuyor deyip bekliyor ve o kısımda öylece kalıyor. O zaman sanıyorum sadece usb flash bellekler okunuyor. Sonuçta usb portuna bir şey takılınca usb okunuyor diye yazmazdı o zaman diye tahmin ediyorum. Bu durumda dediğiniz gibiyse bir arıza yok doğru mu anlıyorum? Telefonu görmez sadece şarj eder bu sistemler.

7. cem23

cem23 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cem Bahar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Flash disk denemedim. Sadece telefonu mu bağlamıştım. Telefonumu okuyor. Sadece benim telefonu değil hiç bir telefonu okumuyor. Acaba bu sistemler sadece flash bellek mi okuyor diye düşünüyorum.

8. zemburak

zemburak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Burak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tam emin olamamakla birlikte oradaki USB girişi flash bellekten şarkı, video vs. oynatmak için. Kullanım kılavuzu duruyorsa USB'nin dosya formatı ve max. desteklediği USB bellek boyutu yazıyordur. İlla kablolu kullanacağım diyorsanız bir aux kablosu alıp telefonunuzda oynattığınız müziği arabanın ses sisteminde çalmasını sağlayabilirsiniz.

9. cem23

cem23 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cem Bahar
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Teşekkür ederim. Onun içinde en mantıklısı dediğiniz gibi bluetooth zaten. Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.

10. Ganican

Ganican Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ganican cetinkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar benzer sorun 2015 gdi elit aracımda oluyor. Usb taktığımda muzik başlıyor sonra sürekli medya okuyamıyor diyip duruyor. 2 3 farklı usb denedim olmadı ayni hata hep. Cakmakliga transmitter takıyorum onu hiç okumuyor. Bir fikri olan varsa sevinirim

11. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Ben 2013 i20 ye usb portuna flash bellek takıp müzik dinliyorum , aynı usb portuna iPhoneu bağladığım zaman telefon sadece öyle bağlı kalıyor ve şarj falan olmuyor , ancak telefonu auxtan bağlarsan telefondan müzik dinlemek vs mümkün olur. Bu bizim multimedya falan yokken ki durum , sizde multimedya ilgili bir durum varsa bilemem.

Bu Sayfayı Paylaş