Arkadaslar merhaba Hyundai ix35 1.6 elite GDİ motor benzin & lpg otomatik vites aracımı yeni aldım Şuan araç 111.000 km de Landirenzo marka yağlamalı karma sistem lpg var Henüz yakıt sarfiyatını ölçme imkanım olmadı Aracı expertiz yaptırarak aldım bir kaç servise kontrol ettirdim öyle aldım aracın motorunda şanzımanında bir sorun yok dediler ama bir kaç kere karşılaştığım bir problemi sizlere danışmak istiyorum. Aynı problemi yaşayanlar oldumu acaba öğrenmek istiyorum. Aracı aldığım kişide bu konuda bir çok kez servise gittiğini ancak herhangi bir sorun olmadığını söylediklerini ifade etti. Problemimiz şu şekilde. Vites (D) konumunda frene tam basılı olarak beklerken (kısa süreli park veya trafik ışıkları gibi) rahatsız edici bir ses oluşuyor. Bu durum motor sıcak veya soğuk farketmeden nadiren oluşuyor ayağımı frenden çekince kesiyor yada vitesi (N) konumuna alınca kesiyor. Hareket halindeyken herhangi bir sorun yok. Ve çoğu zaman böyle bir sorun yok. aracı şuan çok tanımadığım için endişeleniyorum fikirleriniz çok önemli şimdiden teşekkürler