Merhaba . Foruma bugün katıldım. Sahip olduğum araç Toyota Auris 1.6 Comfort Extra LS 124BG Tam otomatik 2010 model. Hyundai İX35 - 1.6 GDI -132BG otomatik Elite paket alma arifesindeyim. Kısa süre sonra aracımı verip inşallah alacağım. Tabi hala aynı motoru kullanan Kia Sportage 2014 1.6 132 Consetp Plus arasında git gel yaşıyorum. Başlıca etrafımda söylenenler ; 1- Kia veya İx 35 LPG ile yağ yakma sorunu mevcut 2- LPG de araba çekmiyor 3- Bineceksen benzinle bin ve benzindede ortalama 9-10 litre yakar 4- 2014-2015 model arabaya 1.200 civarı paralar verilmez Bu konuda sizlerin değerli fikirlerini almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
merhaba, 1- kronik yağ yakma sorunu yok. 2- sıvı sistem takılmazsa benzindeki performansı alamazsınız. 3- lpg takılmayacaksa ve uzun yol kullanılacaksa dizeli daha mantıklı 4- Araziye girmeyecekseniz SUV'a para verilmez.
Şunu eklemeyi unuttum . Yıllık 20.000 Km ortalama yapıyorum . 5000km si şehir dışı ağırlık şehir içi kullanıyoruz ? Eşim kullanıyor ağırlık