Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Şikayet Çözüm Bekliyor ix35 lastik sensörü hakkında

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda agokce tarafından 16 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

1. agokce

agokce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mustafa Aykut GÖKÇE
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    11 Kasım 2013 tarihde Antalyadaki Bozal dan İX35 aldım. bu arada Ispartada otumaktayım. Arabayı alıp Ispartaya geldim. Birkaç binişten sonra sağ arka lastik sensörü ikaz verdi. Bende servise gittim lastik basınçını ölçtüler ışık söndü. daha sonra ön lastiklere kış lastiği aldım taktırmak için lastikçiğe giderken gene sağ arka lastik sensörü ikaz verdi bende önlere kış lastkleri taktırıp servise gittim. hava basıçına baktılar inmiş olduğunu gördüler şişirdiler bende durmadan bu yüzden geliyorum patlak olmasın dedim söküp baktılar ki sensör kırılmış. garantiden yaptıra bilmek için ıstnbula sormaları gerektiğini söylediler resim çektiler bilgisayar bağlayıp sensörün fabrika çıkışta ki olup olmadığını kontrol ettiler. Sensör fabrika çıkış yeri sağ arka olduğunuda gördük kayıtlardan. iki gü sonra bana gelen cevap önleri değiştirdiğiniz için sensörü değiştiremiyoruz. sebep önler değişken kırmışız bizde arkalarla değiştirmişiz dediler. bnede itiraz ettim bana yalncımı diyorsunuz diye ben böyle birşey olmadığını söylemem rağmen garantiye garantiye almadılar. Neymiş şimdiye kadar böyle bir arıza olmamış. bende belki servis sökerken onlar kırdı dedim çünkü başında durmuyoruz ki tamir yapılırken. Kısaca mağdur edildim demek ki Hyundai şirketi böyle kar ediyor malının arkasında kalmıyor mal satılana kadar müşteriye gülünüyor satıldıktan sonra önemli değil. reklamlarda güven deniyor hangi güvenden bahsediliyor bir açıklama bekliyorum 100000 km veya 5 yıl garanti deniyor hangi garanti kime göre garanti. el değmemiş parçayı kabul etmeyen direk suçu müşteriye atan zihniyet ne garantisi veriyor anlamadım. Mal satıdıldıktan sonra hyundai şirketi müşterinin cebine göz dikmiş ki malının arkasında durmuyor suçu müşteriye atıyor ve bizi yalancı konumuna getiriyor. ben 25 yıllık Devlet memuruyum böyle konuma yalancı konumuna düşmedim bütün düşüncelerim değişti hyundai şirketi hakkında ama şirket için önemli değil nede olsa malı sattı işi bitti. kısaca mağdurum giderilmesini hakkımı istiyorum. Teşekkürederim.

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Mustafa bey hakkınızı alacagınız yer burası değil burası sadece hyundai kullanan arkadaşların birleştiği sorunlarını paylaştıgı bir site. szin sorununuza gelince hyundai ile gram alakası yok diyince bana kızmayın :) sizin beyanınıza göre tamamen iş güzar servisin ortalıgı karışırması benzer durumlar başka markalarda yada servislerde de yaşandı malesef yaşanacakda. hyundai assan ı arayınız durumu izah ediniz sorununuza çözüm bulunacaktır forumu biraz araştırırsanız komple otomatik şanzumandan sandık motora insanlar neleri garantiden değiştirdi. yeterki hakkınızı aramayı bilin gerisi kolay.

imkan varsa eger başka servislerede gidebilirsiniz. asla bir servise bagımlı kalmayın assan ı aramayı ihmal etmeyin bir kaç günde geri dönüş saglayacaklardır. hatta olası değişimde sizi eski servisinize yönlendirirler ise başka servis de isteyebilirsiniz. çok istisnai durumlar dışında malının arkasında duran nadir firmalardan biridir hyundai hemde 5 yıl boyuca

3. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    İyi günler,

Aramıza hoşgeldiniz. Ancak bu sitenin hyundai kullanıcılarının bilgi paylaşım sitesi olduğunu bilmenizi isteriz.

Konuyu mutlaka hyundai şikayet hattına eğer oradan da yanıt gelmezse kibar holdinge bildirmeyi unutmayın. Başka servis te sorununuz mutlaka çözüm bulmalı. Malesef servislerin birçoğu müşteriyi mağdur etmektedir.

Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Bu Sayfayı Paylaş