Yerden yüksek ama dengeli bir araçmış. Toyota hilux gibi devrilmedihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Çok başarılı.. Düzenleyen : omeraksa
yuksek bir araca gore muthis. bizim insanimiz dibloyu jeep zannettikce bu araclar tam degerini bulamiyor malesef. LG-E975 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ben o araci hep doblo tarzi bir araca otomobil lisansi almislar saniyordum. adamlar suv mu demis LG-E975 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
4*2 Otomobilden yuksek olan arac segmenti crossover olarak anilir. Yaraticisi nissan qashqai olup, nissanin satis basarisindan sonra bir suru firma onu takip etmistir. İx35 de bunlardan biridir. Tipini sevin sevmeyin ama YETİ deskodanin bu segmentteki temsilcisidir. Bir donem test surusleri yaptigim, ciddi ciddi dusundugum bir aracti. İc mekan kalitesi olarak oldukca iyiydi, ayrica segmentine cogu aracta olmayan/ust versiyonda olan start stop gibi, ya da variflex koltuklar gibi onemli donanimlara sahipti. Active donanimlisi, icine bindiginizde de kaliteden yoksun hissiyati verirken, daha sonraki ambiton donanimi tatminkar, elegance ise bayagi bayagi luks idi.ayirca dizel versiyonu akranlari icinde en ulasilabilir aracti Ancak aracin distan tipine isinamamistim.