Burası Hyundai kulübü biliyorum ama diğer araçlarımızıda tanıtmak istedim. Ben aslında öğrenciyim henüz ama ailem Sürücü kursu işletiyor. Kursumuzun araçları ilede yakından ilgileniyorum. Reklam yapıyor denilebilir diye yazıları flulaştırdım. Amacım sadece tanıtmak Araçlarımız Skoda Fabia 1.2 Atmosferik motora sahip 2011 model Benim kendi izlenimlerim süspansiyonlar baya bi sert bazıları için kötü olabilir ama bence sürüşü baya zevkli hale getiriyor, yola tamamen oturuyor, 1.2 atmosferik ama banamısın demiyor ivmelenmesi sesi soluğu her şeyi çok hoş özellikle sis farlarının yanına konumlandırılmış gündüz farları hoşuma gitmişti. Bunlardan önce Hyundai Getz kullanıyorduk 2 tanesi 1.4 2007 model bir tanesi 2010 model 1.5 dizel Dizel kamyon gibiydi tabiri caizse , diğerleri de çok atik seri ve hoş tu ama Skoda yı bu kategoride Hyundai den başarılı buldum. 2007 getz le 2011 fabia yı mı karşılaştıyorsun diyebilirsiniz ama o dönemde i20 lere de çok baktık denedik, fabia nın güvenini vermedi bize benim yorumlarım bu şekilde umarım beğenirsiniz sormak istediğiniz olursa elimden geldikçe cevaplarım Fotoğraflar yine bana aittir. kırmızı ve beyaz da pozlama vardır diğeri normal çekimdir değerleri ile birazcık oynanmıştır canlı görünmesi için.