ix35 otomatik elite kullanıyorum. rölantide araçta çok hafif sallantı daha doğrusu 2 saniyede 1 ince darbe hissediyorum. anlamak için dikkatli olmak lazım ama ben hissediyorum. araç lpgli 40000 km yaptı o şekilde. bu durum normalmi yoksa benmi fazla pimpirikliyim. sıvı sistem lpg
İx35 adına sanırım açılmış ilk arıza konusu bu oldu. Öncelikle geçmiş olsun. Buji ve kablolarını yetkili servisten orjinali ile ne zaman değiştirdiniz? Birde subap erime durumu söz konusu oluyormu onu teknik bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yorıiumlar. Kaç km dir araç sıvı sistem lpg li? D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçen hem sanayide bir ustaya sonrada serviste gösterdim normal dedi. bunların rölanti biraz düşük dediker. birde vitesde salliyor d de yani. n ye alınca sıkıntı yok
Başlıkta yazdığınız sorunla soruda yazdığınız arıza farklı şeyler hem rölantide devir ibresinde oynama hem de rölantide darbe mi var biraz daha açıklayıcı yazarsanız daha net cevap alabilirsiniz.Sorudaki arızaya gelicek olursak rölantide arada böyle pedalların ordan bi vuruntu yapıyorsa sanki pedalların ordan bi şey ayağınıza vuruyo gibi oluyosa aynısını yakın zamanda yaşadım ve buji kablolarımı değiştirince sorun ortadan kalktı tamamen.
D konumunda ki titreme normal araç siz frene bastıgınız sürede kavrama halinde bekliyor. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi