arkadaşlar bu form sitesini arkadaşlardan allah razı olsun benim bir sıkıntım var 2012 model İX35 aracım var ve 2012 12. ayda aldım. aracı alırken bayiden orjinal ön ve arka tampon koruyucu taktırdım. Yaklaşık 1 hafta önce arka tekerleğim çamura saplandığından dolayı arabamı çekmek istedim ve ne kadar aradıysam da çeki demiri takma yerini bulamadım. 2-3 gün önce servise gittim ve nerede olduğunu sorduğumda taktırmış olduğum aksesuarların altında kaldığını ve bu konu da yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bu ürünü üreten Hyundai fabrikası ve taktırdığım zaman arabayı ne arkadan ne de önden çekme şansın yok. Ben bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Abi git biraz sert konus kardesim nasıl olur o zaman niye böyle üretiyorsunuz yapacaksınız bunu yoksa sikayet ederim felan gibisinden bak hemen nasıl yapıyorlar ben bir kere serviste sikayet ettim da a acarim felan dedim korkudan her istedigimi yaptilar müdürler felan geldi dişini göster bak nasıl yapıyorlar ki yapmak zorunladarla