Merhaba lar Arkadaşlar bu apa nasıl çalışıyorbirde bluetooth telefon bağlantısında ıngilizce haliyle rehberden arama yapamıyorum komut calistiramiyorum bunu turkcelestirmenin bir yolu veya çaresi yokmudur
2015 de açılmış konu, özelliği bilmeyip forumda araştıracak olanlara yardımcı olmak için yazayım. APA özelliği: 1-Öncelikle park sensörü tuşunu açıyorsunuz, 2-sağ tarafa park edecekseniz park sensörü tuşunun yanındaki APA tuşuna 1 defa basıyorsunuz, sol tarafa park edecekseniz APA tuşuna 2. kez basıyorsunuz, aracın göstergesinde park görseli aktifleşiyor. Park yerini bulunca komut vermeye başlıyor. Geri vitese tak, dur gibi gibi 3-Komuta uyduktan sonra direksiyonu tamamen bırakıp ellememeniz gerekiyor diye biliyorum. Bluetooth eşleştirmeyi sesli komutla yapmak için: 1-Direksiyonun sağ alt tarafındaki sesli komut tuşuna basıp "setup" diyorsunuz, 2-Tekrar sesli komut tuşuna basıp "pair phone" diyorsunuz, 3-Telefonunuzun modelini söylüyorsunuz "iphone eleven vs." 4-Onay vermek için "yes" 5-Ekranda bluetooth şifresi çıkıyor "0000" 6-Telefonunuzun bluetooth cihazı arama kısmında araç aktif olarak görünüyor ve tıklayıp bağlanıyorsunuz.