Bir hafta önce aracımda garip birşey oldu, yakıt aldıktan sonra yakıt hep full gösterdi. Akünün başlıklarını söktüm tekrar taktım düzeldi. Bir iki gün sonra geri vitese takınca geri görüş kamerası, geri vites ışığı, park sensörü çalışmamaya başladı. Sanki geri vitese aldığımı algılamıyordu. Bazen çalışıp bazen çalışmıyordu. Geri vites müşüründen kaynaklandığını tespit ettiler orjinal parça aldım (70₺) değiştirdik düzeldi. Herşey çalışırken iki gün sonra, geri vitese taktığımda park sensörü, geri vites ışığı çalışırken sacece aynada kamerayı göstermemeye başladı. Elektronikçiye götürdüm kutup başlarını söktük çıkardık nafile. Yetkili servise götür dedi. Götürdüm, arıza tespiti yaptılar, geri görüş kamerası bozuk değişmesi lazım dediler. Fiyatı 1600₺. Şok oldum, yahu komple set 800₺ bu ne dedim, orjinal parçalar böyle dedi. Aynı hafta içinde birden çok arıza vermesi bana garip geldi. Bir yorumu olan var mı? Kamerayı tamir ettirmenin bir yolu var mı?
Üniversal bi kamera takılabilir belki illa orjinal almaya gerek olduğunu sanmıyorum ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzer olay range rover da oldu, eski kameranin icini sokup 50 liralik kamera taktım, biraz el işiyle yapiliyor bu tarz onarimlar. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi