http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-mirafiori-40241852/detay İlandaki 1976 model miafori üzerinde otomatik şanzman ve bizim 131 lerden daha kalile 1.8 motor allah bile hidrolik dreksiyon ve klimada abs de vardır. Bizimkilerde boş şahin 131 lere binsin.
ben italyan yapım 131 e bindim ve arada dağlar kaadar fark vardı. otomatik cam hid. direksiyon, koltuklar falan çok rahat ve konforluydu ayrıca araçta tık ses yoktu...
zamanında murat 124 lerin, 131 lerin, sahinlerin, doganların bos ve donanımsız uretılmelerı malesef ki fiat ın degil tofasın satıs ve fiyat politlkası yuzunden olmustur. italyanlar turkiye yı donanımsız bırakmamıstır malesef turkler turk tuketıcısıne donanımsız arac satmayı tercıh etmıslerdır
ülkelere göre farklı araclar yapılması normaldir arkadaşlar.Bu ülkelerın şartlarına göre farklılık gösterır.Lastiklere kadar farklılık olabılır ve oluyorda.(hava koşulu, ekonomisi vb. durumlar)
onu biliyoruz da. niye hep bomboş ve en pahalısı bizde oluyor.......bizim ne ekonomimize ne de kalitemize uygun değil.................
Artık araçlar boş değil bunu opsıyon adı altında ucuk rakamlarla dolduruyorlar.Bence tek neden devlet.Mesela Türkiyede 30 mılyara Almayada 12 mılyara satılan aynı hatta Almaya ya daha kalıtelı malzeme kullanılarak yapılan bır aracı bızım 30 mılyar gıbı ucuk bır rakama almamızın tek sebebı devlettır.
mirafiori 2000 motor genelde yarışlarda kullanıyor italyanlar ayrıca kliması bile var. Düzenleyen : orcunhyundai
Bu araç miafori değil.Hiç benzemiyor.Ben size benim 131 hastası arkadaşımın koleksiyonundan getireyim bir ara bakın.Son aldığı 131 de 4 cam otomatiği.Otomatik açılan kapılar dışında bagaj kapağı.Alarm aktif olduğunda kendiliğinden katlanan aynalarına kadar herşey var