Arkadaşlar merhaba 2006 getz aracıma lpg taktırdım dolayısı ile yedek lastik dışarıda kaldı Ama bagaj tabanına tam oturmuyor çapraz bırakmak zorunda kalıyorum böylece bütün bagaj ölüyor Orj ebat 175/65/14 Elimde tofaştan çıkma 13ınc jant ve lastik mevcut bagajada rahat sığıyor 13 jant ve lastik getz için yedek lastik olurmu
ince stepne takın.. http://www.sahibinden.com/ilan/yede...kimlari-orj-ince-stepne-4x100-171113608/detay
Tüm lastikçilerde var , hemde plastik kılıfı ile birlikte ben geçen yıl Pirelli satıcısında görüp incelemiştim sanırım 375 TL gibi bir rakam söylemişti bir uğrayın lastikçilere. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar bişey daha sorayım Marketlerde be benzin istasyonlarında 10 tl gibi paraya satılan tamir kiti patlaklarda iş görürmü Sonrası için lastiğe bir zarar verirmi acaba
Bende bahsettiğiniz kitten var, bir kere lastik patladı onda da kar kış kıyamet gece yarısıydı. Hiç uğraşmadım işyerinde baırakıp eve yürüdüm. Ama ilk etapta küçük metal gövdeli kopmresörlerden de almayı düşünüyorum
O kitler tek kullanımlık bastınmı lastik içine 20 hava vuruyor ve seni lastikçiye kadar götürüyor ancak lastik içinde bıraktığı tortu balans yapıyor lastiği bozuyor biliyorum bende araçla beraber vermişlerdi ama ben klasik sistemden yanayım hemen bir orijinal demir jant ve lastik edinip stepneyi yuvasına koydum o kite pek güvenme. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.