ARKADASLAR MERHABA onden gelen gıcırtının sebebını buldum sorun fotodan anladıgınız gıbı bu vuruk masraf ne olur yorumlarınızı beklıyorum saygılar sag taraf bu bu nu surten arkadasım nasıl becerdıyse arkadakı depoyu buıle ezdırmısıyıkı depoyu delmemıs masraf ne cıkar ) saygılar kuculttum resımlerı bu aracın altı gcır gıcır sesler gelıyordu egıldım baktımkı manzara budur salıncagın altımı nedır anlamam bunun masrafı ne olur saygılar Düzenleyen : sea_demon
ahbe ızmırlı era kardesım o kadar becerım olsa ılkkez resım ekledım bundan sonra dıkkat ederım resımlerden secılmıyormu sorun
abi tam olarak anlaşılmıyor resimlerden ama sanırım birleşim yerini tutun bir tıpa gibi bir şey..eger buysa sanayıde kaportacıda düzelttirip kaynak falan yaptırabilirsin..
Hocam masraf ne çıkar dedin'mi tıkanır kalırız ama götürün bi kaportacıya ısıtıp düzeltsin, fazla bişi tutacağını sanmıyorum, depoda kaçırmıyosa öyle kalsın...
cok sukur sesımı duyan oldu bırden kendımı dıslanmıs hıssetmıstım forumda arkadaslar ıstemıyorsanız benı soleyın emın olun daha fazla gırmem foruma
Her şeyden önce anne tarafımdan hemşerimsin hocam, Gönen'li anne tarafım, ayrıca Balıkesirde de ahbaplarımız var...debriyaj sıyırmıştı Balıkesir'de benim külüstür valla pazar günü adam dükkan açtı tek başına şanzıman indirip baskı balata değişmişti hiç unutmuyorum, hemde krikoyla, bahsettiğim araba da 74 model Ford Granada, sırf şanzıman 150 kilo..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif
COSKUN hocam sızden bırsey rıca edebılırmıyım forumda actıgım konuları ıptal edıp sılemıyorum bu komnuları sılıp uyelıgımı ıptal edebılırmısınız saygılar