17.09.2011 tarihinde samsun dan giresuna geziye gittik Samsundan bir shell istasyonunda kursunsuz 95 oktan aldım 100 tl lik fiyat 4.44 tü sasırdım allah allah indiirm gelmisti buna felan niye gene pahalı dedim kendimce sonradan cıktım tabi yola.Orduda tekrar bi 40 tl aldım gene shelleden bu sefer fiyat 4,33 tü Shell istasyonları shellın fiyatından daha farklı fiyatta satabiliyormu yakıtı. Düzenleyen : yalçın55
peki bu shellin fiyatıdnan pahalıya satma sansı varmı istasyonun ben sahsen sikayet etmeyi düsünüyorum istasyonu Düzenleyen : yalçın55
Emin değilim. Her istasyonda aynı olmak zorundadır sanırım. Markalar fiyatlarını belirleyebiliyor ama marka içi farklılık olursa işler karışır.
Güzel başlık atmışsınız, bunun sebebini bende merak ettim, araştırdım. İki şehir arasında, otoyol ve otoban kenarlarındaki akaryakıt istasyonlarında fiyatların genellikle yüksek olmasının sebebi, nakliye yolunun uzamasından dolayı, bu miktarı pompa fiyatlarına yansıtıyorlarmış. Ama sebep bu olsa bile hiçte adil değil. Zaten akaryakıtı çok pahalı kullanıyoruz, faizin faizinide yine biz ödüyoruz.