Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 ay önce 2010 model Sonata 2.0 CRDI hmatic sytle ile Hyundai ailesine katıldım. Geçen hafta maalesef Üsküdar Uçar Plaza Hyundai yetkili servisi ile tatsız bir durum yaşadım. Elektrik arızası nedeni ile aracımı bu yetkili servise çekici ile götürdüm. Servis yetkilisi aracı incledikten sonra aracın şarj dinamosunun yanmış olduğunun tespit edildiğini belirtti. Ben tamiri mümkün mü diye sorunca şarj motorunun yanmış olduğunu tamir edilemeyeceğini ve yenisi ile değişitirilmesi gerektiği tekraren ifade etti. Fiyat olarak şarj dinamosu 1700 küsür + KDV ve akü değişimi + işçilik 2600 TL civarı bir ücret olacağı ifade edildi. Ücreti biraz yüksek bulduğum için aracımı çekici ile servisten aldırıp kendi tamircime götürdüm. Burada aracın şarj dinamosunun sağlam olduğu ortaya çıktı. Şarj dinamosu yanmamıştı ve sadece tesisat kablolarında sorun vardı. Bir iki saat içerisinde aracım tamir edilerek tarafıma teslim edildi. Yetkili bir servis sağlam olan bir motorun yandığını nasıl söyler hala anlayabilmiş değilim.
Hoş geldiniz usta var usta var ucuza maal etmenize sevindim GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Yetkili servisi genel merkeze şikayet ettim. Bakalım birşey çıkacak mı? GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi