Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

istanbulda tavsiye edceğiniz yetkili hyundai servi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda dalgıç tarafından 5 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. dalgıç

dalgıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar dün akşam istanbul sahil yolunda,toyota derindere bayisinin önündeki üst geçitte kaza yaptım,,
    ben normal şeridimde giderken,karşıdan gelen kazma,benim şeridime girmiş ve virajda birden önüme çıktı haliyle kafa kafaya tokuştuk,,tutanak tuttuk,,benim kasko yok ama adam hatalı oldugunu kabul etti,onun trafik sigortası benim hasarı yaptıracak büyük ihtimalle

kaza çok büyük değil,benim tampon gitti ,ön kaputun ucu az bişey içeri ezildi ve ön panel sacıda biraz içeri dogru bel vermiş,,
    ön tampon yeni takılacağından boyanacak ama ön kaputun ucundaki bir parmak kadarküçük biyer için kaputu boyatmak istemiyorum,aracım 2011 model daha 4600 km de,bu yüzden lokal boya yaptırmak istiyorum,fakat yetkili hyundai servisleri lokal boya yapıyormu bilmiyorum

bu konuda bana tavsiye edeceğiniz yetkili servis varmı istanbul avrupa yakasında,temiz iş yapan

işaretli yer kaputun ezik olan yeri

Düzenleyen : dalgıç

2. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hocam geçmiş olsun servis lokal boya konusunda pazarlık kabul etmiyor yani ben direk parçayı boyar gecerim diyor.

3. dalgıç

dalgıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

sagolun allah razı olsun,,peki ne yapmam gerekir,dışarda özel bir servisemi yaptırayım,dışarda yaptırırsam aracın garantisine bir etkisi olurmu,,

yada servise kaput hariç diğer yerlerini yaptırsam,kaputuda dışarda lokal boya yaptırsam,olabilirmi ? yani lokal boyanın parasını hariçten alabilirmiyim,bilgi verirseniz sevinirim

4. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Geçmiş olsun arkadaşım.
    Benimde geçen yıl AVM otoparkında gelip sağ ön kapıya vurmuştu bi ......
    Yetkili servis kapı sacı değişecek dedi, gittim özel serviste çita altını düzelttirip boyattım..

5. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Geçmiş olsun o kısmı boyatmadan düzeltebilirler..hiç boyatma taraftarı olmayın duzeldiği kadar düzelsin kalan kısımda nazarlık kalsın.fazla birşey kalcağını düşünmüyorum..

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    geçmiş olsun, servis sigortadan yapılacağını duydumu heryeri boyar dünyaynın faturasını çıkarır, anlaşmalı özel servisler oluyor, öyle bir seçenek düşünün

7. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    gecmiş olsun

8. dalgıç

dalgıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar cümleten herkesten allah razı olsun,,yorumlara göre özel bir serviste yaptırmak sonucu çıkıyor,benimde düşüncem o yönde şimdilik fakat aracın garantisine pürüz çıkarırmı diye tereddüt ediyorum,,bana sen bunu dışarda yaptırdın garantin düştü gibisinden

9. dalgıç

dalgıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    az önce benim eniştenin tanıdığı özel kaporta boya servisi olan arkadaşıyla görüştüm ve arabayı gösterdim,,tamam yaparız dedi kaputada küçük bir lokal boya yaparız tamam olur dedi ,,ben parçaların orjinal olmasını isterim deyince işler değişti birden,ön tamponun orjinali 300 tl yan sanayisi 100 tl imiş ve exper yan sanayi veriyormuş özel servislere,,ama yetkili servislerde problem yok orjinali neyse servis onu takıyormuş,,,,yani aracı mecburen servise götürücem ama kaputtaki küçük yeri lokal boya yapmazlarsa düzelttirip bıraktırıcam ve dışarda lokal boya yaptırıcam sonradan,,durum bu

(alttaki küçük resimde kaputtaki ezik daha güzel belli oluyor)

10. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    eğer kaput yerine oturuyor, düzgün kapanıyorsa söylediğiniz mantıklı, değişeceklerin yan sanayi olması ilerde başınıza dert olur, boyası dökülür, kararma veya solma yapar, en iyisi orjinal, servisle görüşün bakalım ne diyecekler

11. dalgıç

dalgıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

evet dediğiniz gibi servisle görüşeyim yarın bakalım ne diyecekler

12. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    yenibosna bayraktar servisi tavsiye ederim benim erayı onlar yaptı çok memnun kaldım

13. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    öncelikle geçmiş olsun yenisini göstermesin arabanın plakası benimkine çok yakın komşu bile olabiliriz... öncelikle şunu belirtmek istiyorum kasko değil normal zorunlu trafik sigortası (karşı taraf suçlu ve oradan alıcak iseniz) tutanağınızı tutun yada trafik polisinin kaza raporu ile derhal sigortayı vakit geçirmeden arayın exper gelerek inceliyecek ve olayı kabul ederse para sizin banka hesabınıza nakit olarak geçecektir siz artık nerede nasıl yaptırırsanız kullanıcağınız parçanın kalitesi ve işçiliği sigorta için hiç önemli değil onların belirli bir raiçi var o neyse onu verir bence önce bu işileri hallet derim

14. dalgıç

dalgıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sagolun nejat bey allah hiçbirimize göstermesin

aracınızın plakasını merak ettim doğrusu

kaza raporunu kaza anında yaptık zaten,vuran suçunu kabul ediyor,suç bende diye yazdı tutanağa,orda problem yok
    bugün sabah hyundai elmas oto yetkili servise aracı getirdim,zaten bana vuran kişinin trafik sigortası ile anlaşmalıymış bu servis,para işini kendileri hallediyolarmış ,,neticede araca baktılar kaput için lokal boya yaparız dedi sorumlu kişi,,fakat exper gelip araca bakması gerekiyor ve evrakların incelenmesi ve suçlu tarafın karar verilmesi vs.1 hafta ,1 haftada bizde onarımı sürer 2 haftaya ancak alırsınız dedi bana,
    ben 2 hafta arabasızmı durcam deyince,bugün exper baktıktan sonra aracı alıp kullanın ,bize haber gelince seniçağırır aracınızın onarımını yaparız dedi,ve aynen de öyle oldu exper bakmışakşam üzeri aracı aldım servisten,onarım için bana haber verene kadar bu şekilde kullanıcam

15. dalgıç

dalgıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sagol tavsiyen için ama vermiş bulundum aracı bu sabah,mesajınıda yeni gördüm

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bayraktar Fena Fiyat Çeker Amahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Matese Gidin

17. dalgıç

dalgıç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracımı yetkili servis elmas da yaptırdım,ön kaputun uç kısmına söylediğim şekilde lokal boya yaptılar,,2200 tl masraf çıktı,karşı tarafın sigortası yaptırdı aracı,100/100 karşı taraf suçlu çıktı ,,,yanlız değişen parçaların listesine baktıgımda değişmeyen birsürü parçanın fatura edildiğini gördüm,mesela benim farlarda çizik bile yoktu,ama 2 far ve ampüllerine kadar değişmiş görünüyor,gerçi benden para çıkmadı ama faturayı kabartmışlar fazla para almak için sanırım

Bu Sayfayı Paylaş