https://www.hyundaiclubtr.com/konu/1-haftadir-sebebi-bulunamayan-sonata-arizasi.31632/ konum var , hala mesafe alamadım, aracı geçen hafta istanbula getirdim , iyi bildiğim opel ustası ve bahçeleivlerdeki kardeşler elektronik hala aracı çalıştıramadı bana sonata dan anlayan servis ayarında bir yer bir usta bir bilgin lazım kimi nereyi tavsiye edersiniz
iyi bildiğim opel ustası naci usta gerçekten bildiğim gibiymiş elektronikçi biraz yavaş davrandı Naci Usta bu serüvende aracımı çalıştırıp bir çok forumda birçok arkadaşın merak ettiği benim Efsane Ustamdır onu geçen sene opel meriva aracımın motorundaki yağ kaçakları için sanayide bir ustanın önerisi ile tanımıştım orta taraftaki motor contasının yenilenmesi gerekiyordu. naci usta parçacıda fiyat neyse aynen bize onu dedi , hem piyasadan ucuz bir fiyat verdi hemde işçilik olarak çok uygun bir fiyat verdi. vaybe demiştim , böyle dürüst ustaklarda varmış. ve şimdi aracımla okadar uğraştı ve arabamı çalıştırdı 1 haftadır ilgilendi , çekici ile gitmesi gereken yere kendisi halatla çektirdi uğraştı, hortumdaki kaçakları düzeltti toplam aldığı işçilik 200 tl oldu hyundai servis işçiliğin 250 tl den başlayacağını ve her parça için her yapıalcak işlem için ekleneceğini söylemişti kendisinden Allah razı olsun resmini çektim belki ihtiyacı olan olur müşkül durumda olan olur size dürüst şekilde yardımcı olur kocasinan sanayi sitesi 1 sıra Opel servisi Naci Usta bu forumu kendisine anlattım hyundaicluptr forumundna yada ahmet hoca tavsiyesi ile derseniz ek indirimde yapacak bilginiz olsun
Kocasinan sanayi bana yakın sayılır işim düştükçe uğruyorum. Araçtaki sorun neymiş peki niye çalışmıyormuş?