Yine ben Yine ben bol bol geziyorum bu seferki duragım yine aydın nazilli perşembe gecesi 24 te yola cıkış cuma saat 11:00 varış oldu yol güzergahım istanbul - Eskihisar(feribot) - yalova - bursa - susurluk - balıkesir - akhisar - manisa - izmir -aydın-nazilli gece gittigim için 90-110 arası gidildi izmir - aydın otobanında giderken 140-150 lere kadar cıktık keyifliydi bir iki kare yakaladım onları sizinle paylaşayım dedim :RpS_thumbup: gece 12 de yola cıkış son hazırlıklar tamam Benzinide fulleyelim dedik 97 oktan kurşunsuz aldım 4.80 den benzinden en sonda bahsedicem :RpS_rolleyes: Eskihisar-Topçalar feribotu bu arada feribota 1 saatte vardım evden feribota kadar olan mesafe 67 km dedigim gibi hep 90-100 arası gittim susurlukta cay molası Akhisara girerken kola cips fındık fıstık alma molası kısa kısa bir hatırlatma manisa-izmir yolunu degiştirmişler artık manisa merkeze girmiyorsunuz manisanın arkadasından dolaşarak sabuncubeyligi rampasına giriyorsunuz yolu güzel yapmışlar hiç trafigede takılmıyorsunuz oralarda foto cekemedik malesef izmir - aydın otobanına girdikten sonra küçük bi mola aydın - umurlu arasında serpme kahvaltı veren yerler vardı sabah saa 8:30 da oraya daldık masayı silip süpürdük :RpS_love: saat 11 gibi nazilliye vardık dügündü ıvırdı zıvırdı pek fazla foto cekemedim sadece müsait oldugum zamanlar foto cekebildim bi deniz manzarası yok ama bana huzur verdi ist nin gürültüsünden pisliginden kaçtım 2-3 gün olsada pazar günü öglen 13 gibi yola cıktık gece 1 de anca evde olabildim buda otobandan kareler zar zor topçular feribot iskelesinin içine girebilmiştik hal ortada topçulara saat 19:30 da vardım gemi kuyruguydu bekleme falan karşıya geçmek falan saat 21 de eskihisara indik buda eskihisardan cıktıktan sonra 67 km lıkyolu 4 saatte gidebildim burası kavacık köprüsü ve artık gece saat 12 el frenini cektim indim arabadan canım sıkılmıştı resmen ama sag saglim eve geldik cok şükür şimdi yakıt konusuna değinelim giderken 165 tl ye fullendi ilk tıkta attı bıraktım 90-110 arası gitim otobanda 150 ye kadar cıktım 1 depo ile nazilliye vardım 650 KM lık yoldu dönerken de depoyu full ledim yine 165 TL aldı bu sefer resimde görüldügü gibi basa basa sıka sıka geldim 140-150 den aşagı düşmedim bursa otobanında yine 170-190 dan devam ettim yalovada 70 TL lik yine benzin aldım toplamda bana 400 TL lik benzin ile 1300 km yol yaptım 400 / 1300 = 0,30 krş yaktım litreye göre hesap yaparsakta 86 lt X 100 kmdeki yakıt / 1300 km yol = 6,6 LT ortalama tüketimim olmuş bana göre cok güzel bir değer dönüşyolunda basa basa geldim
Susurlukta cay molası Ayranı meşhurdur kardeşim oranın ayran içeydin 650 km 165 tl full depo ile iyi gitmişsin valla
Muhammed susurlugun ayrani meshur ama gece 3 veya 4 ayran uykumu getirirdi 20 saat gozler acik bide ayran icince allah korusun
Özendirdin valla bizde ağustosu bekleyecez yıllık izin için imrendim açıkçası yakıt değerleri çok güzel daha ne olsun
en kötü tarafı da geri dönüşü değilmi serkan bu pazar bende ayvalık yollarında olacam bakalım ilk kez uzun yol yapıcam bu arabayla hayırlısı....
çiftlikköy yakınları cok fena tem ışıklar hem pazar olması sebebiyle tatil dönüşleri topçulara varmak ölüm gibi geldi resmen hayırlısı olsun benimde bu yıl iznim yok ama işte bir iki kaçamak arada yapıyoruz ramazan bayramını bekliyorum o zamanda 3-4 günlük bir yere kaçıcam ama arabayla degil geri dönüş ölüm gibi geldi hele 7-8 saatte istanbula ulaştım ama darıcadan bakırköye ulaşmak tam ölümdü 67 km lık yolu 4 saatte vardım ya ölene kadar unutmıyacagım kavacık köprüsündeyken resmen el frenini cekip indim arabadan ya