Merhaba ben Samet 30 yaşındayım Maltepe'de yaşıyorum. Daha önce swift, C4 civicX3 sahibiydim. Şu an 2015 1.6 CRDi dct blue ile geçinip gidiyoruz Forumdaki bilgi hazinesi oldukça yüksek ve güzel arkadaşlıklar olduğunu gördüm. Fakat son zamanlarda biraz yavaşlamış sanki forum. bu arada eski oto kuaför işletmecisiyim. Herkese iyi forumlar diliyorum.
Hoşgeldiniz , keyifli forumlar. Forumda daimi bi kadro, hep online.. Birde günü birlik gelip,gidenler var.
Eskiden bağdat caddesi üzerinde göz hastanesi vardı şimdi altı ziraat bank üstü rehabilitasyon merkezi olmuş, yanında sultan apt. ... küçüklüğümüz orda geçti apartman ful dedemler dayımlar akraba idi yıkıp yeniledik hala dairelerimiz o apartmanda...
Hoşbulduk hocam. Maltepe'de oturuyorum ama ben de askerliğimi Kenan Evren kislasinda yaptım ikmal maliye 1. Bölük Hosbulduk, zumrutevlerdeyim siz?
Hoşbulduk cumleten. @duhangs zumrutevlerdeyim beni rahat bulursunuz farklı janti olan blue pek yok piyasada
Girne mah. deyim bende. Yakin sayiliriz zumrut evlerde de bazen eczane vs icin yada gelip geçmek için ara yollari kullanıyorum trafik kacisi icin.