senelik iznin başlaması ile birlikte yarın i20'mizi uzun yolda deneyerek Bolu'ya gitmeyi planlıyoruz. Gidişte dönüşte ilerisinde gerisinde tavsiye ettiğiniz ziyaret etsen iyi olur dediğiniz yerler var mıdır? Ziyaret noktaları tavsiyelerinize açığım
Düzce de bir çok şelale var, yolu toplamda 100 km uzatirsaniz Akçakoca guzeldir ama sezon başlamadığı için ölü olabilir. Bolu'da Abant, Yedigöller, Gölcük, Mudurnu vs. Bir sürü yer var.
Yedi göller kendi başına en az bir gün alır. Hatta bungalov evlerde kalınırsa tadından yenmez. Çok dinlendirici bir yer.
Dört gündür Adana civarındayım , gökten resmen çamur yağıyor , oto yıkamacılara gün doğdu , arabanın rengi kiremit rengi gibi bir şey , bu çamur yağışı bitene kadar yıkamıyacağım , memlekete dönünce bakacağız artık. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Boluya giderken Bolu plakalı aracı dengesiz süren birini yakalayıp arkasına yapışın.Ben Bursaya giderken onu yapmıştım bir punto vardı 16 plaka 120 ile 70 arasında değişiyordu hızı sonra baktım ki hep şehir geçişlerinde ve radarın olduğu yerlerde hızını kesiyor.Onun sayesinde çok net 1 çevirme atlattım ve bir çok kamera bu yöntemi deneyebilirsiniz. Kazasız belasız keyifli yolculuklar