Arkadaşlar Allah'ın izni ile oy kullandıktan sonra gece bodruma doğru yola çıkmayı düşünüyorum. Kafamda 2 farklı güzergah oluşuyor. 1. Sakarya - Bilecik Bozüyük - Eskişehir - Kütahya - Uşak - Denizli - Muğla 2. Yalova - Bursa - Balıkesir - Manisa Turgutlu - Muğla Daha önce bu yolları tecrübe eden arkadaşlar vardır aramızda. 2.güzergahta köprü veya feribot kullanmayacağım. Körfezi dolanacağım. İki yolun uzunluğu tahminimce hemen hemen aynı. Hangi yolda daha rahat giderim? Aracım 1600km'de. Aracımı denemek istiyorum aynı zamanda. Yardımcı olursanız sevinirim. Konya'ya seyahat ederken 1.güzergahı kullanıyorum ve Kütahyaya kadar yol gayet güzel. Gerisini bilmiyorum
Ben olsam, Eskihisar-Topçular feribotunu da kullanarak 2. Alternatifi tercih ederdim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen katılıyorum. 1. alternatifte yol daha uzun. Normalde Aydın'a gelmeden söke-kuşadası istikametine ayrılıp didim-milas-bodrum şeklinde devam etmeniz gerekiyor. Yok ben arabayı deneyim derseniz yola aydın-yatağan-milas-bodrum şeklinde devam edebilirsiniz. Bu şekilde yol 30 km kadar uzar ancak aydın-çine arasında çok güzel inişli çıkışlı tatlı virajlar var. (en sevdiğim yerlerdendir). Ayrıca Meşhur Çine köftesi de yersiniz. @Sarıaslan
2. yolu kullandım arada radar aracı oluyor hız kurallarına uymalısın yoksa peşine ceza gelir. bende senin gibi körfezi dolanırım yada idodan promosyon bilet bakarım promosyon yoksa körfezi dolanmak daha ucuz yollu oluyor.
Avrupa yakasindan mi geleceksiniz ? Güncel olarak topçular mı, Yenikapı-Yalova mı, Pendik-Yalova mı, Yenikapı-Mudanya mı yoksa Osmangazi mi. Zaman maliyet acisindan degerlendirme yapilabilir.
Geçen sene Getz ile 2. Güzergah ile Marmaris'e rahat gittim. Benim ailem Balikesir'de oturduğu için orada bir süre konakladık iyi oldu Bu arada ben eskihisar topçular feribotunu kullandım. Eski alışkanlık hep, feribot yolculuğunu seviyorum ben. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle belirtmeyi unuttum. Gece 2-3 arası yola çıkmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla o saatte İDO bulunmuyor. Feribotlar hakkındada bir bilgim yok. Daha evvel kullandım ama gece yolculuklarında kullanmadım. Eskihisar - Topçular arası körfezden tahminimce 100km civarı olması lazım. Bu yolu körfezden dolansam daha ekonomik olabilir maddi olarak. Süre olarakta sanırım 1 saat zaman kaybettirir bana. Avrupa yakasından çıkacağım yola. Yorumlardan anladığım kadarıyla çoğunluk 2. güzergah taraftarı
yalniz turgutlu iceride kalmiyor mu biz torbali civari soke milas bodrum yapmistik biz acaba yolu mu uzattik manisa izmir aydin yolundan gittik galiba akhisardan sonra
Doğru söylüyorsunuz şimdi haritadan baktım turgutluya girmek çok saçma Akhisardan İzmire Oradan Aydına.
manisa üzerinden git. denizli üzerinden giden yol çok bozuk dağların içinden gidiyor sıkıntılı turgulu üzerinden mis gibi gidersin
evet akhisar manisa izmir ordan aydın otobanı soke sapağından çıkıcaksın milas bodrum ben avrupa yakasından gidiyorum genelde yenikapı bursa veya bandırma yapıyorum ucuz bilet varsa en azından oraya kadar hem yorulmuyorum hemde yakıt yakmıyorum ama dönerken daha çok iyi oluyor eve donuşte kopru trafiği çekilmiyor onun dışında orhangazi ciddi yararlı oluyor bakırkoy nilufer tam 1 saat 40 dk suruyor gece cıkıp topcular eskihisar da yapılabilir orhangaziden once herzaman oyle yapıyordum ben