Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

istanbul anadolu yakasında lpg takacak iyi servis?

'LPG Sistemleri' forumunda koolen tarafından 10 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceginiz yetkili servisleri soylermisiniz?

bir de bu hangi yazlımı almam lazım ? lpg kiti ve yazılım ne oneririsiniz?

aracım: 2006 1.4 getz dohc

Düzenleyen : koolen

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    ben bu cumartesi maslaktaki çevre otogaza atiker kit montajı yaptıracağım. serdar hocamda bildiğim kadarıyla anadolu yakasında oturuyor ama montajı burayı yaptırdı. forumdanda yaptıranlar var bildiğim kadarıyla memnun olmayan yok. bence lpg taktırmak için avrupa yakasına gelebilirsiniz.

3. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    tuzlada oturdugum icin karsısı uzak geliyor. problem cıktıgı zaman veya ayar falan kerekirse surekli gidip gelemem.

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    ilk montaj önemlidir, bu nedenle referanslı bir yere gitmenizi tavsiye ederim, anadolu yakasında montaj yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir yada ilk montaj için biraz uzak yerde seçebilirsiniz, diğer bakımları başka servislerde de yaptırabilirsiniz.

5. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    galiba çevre otogazın bu taraflarda da bir servis açma vakti gelmiş

6. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ümraniye sanayi sitesinde candan mühendislik diye bir firma var burayı da bir ara methediyorlardı. isterseniz bir araştırın. sefaköyde de şubeleri var ben orada benim eski araca lpg bakımı yaptırmıştım memnun kalmıştım.

7. joeblack

joeblack Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle katılıyorum,bende orada taktırdım.Sahiplerini ustalarını tanıyorum gerçekten güzel işçilik yapıyolar ve işlerini iyi biliyorlar.Montaj sonrasındada çok iyiler ve alakalılar.
    Taktırmak isteyen arkadaş özelden mesaj atarsa yardımcı olabilirim.Sahibinin cep telefonunu veririm,benim tarafımda aradığını söylersin gerekeni yaparhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Önceki montajımı orada yaptırmıştım, kesinlikle montaj sonrası ilgisizler, bol bol bugün git yarın gel yaparlar. Ben tavsiye etmiyorum.

9. joeblack

joeblack Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şaşırdım gerçekten,ben birgün akşam kapatmalarına yakın gittim benim için geç bile kapattılar.Sırf bana özel değil oraya gittiğimde görüyorum,herkesle çok iyi ilgileniyorlar sorunlarını çözmeye çalışıyorlar.

10. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yılmaz beye söylerseniz beni çok iyi hatırlar. Ustalarından ayar talep ettiğimde "yoğunuz bakamayız, istersen çırağı (10 yaşındaki çocuğu) vereyim o ayar yapsın" lafını bizzat duydum. Tabii bunu kendileri hiç bir zaman kabul etmedi. Kaldı ki montaj zamanı balık istifi araba doluyken bile çok iyi ilgilenmişlerdi, montajlarıda güzeldi ancak içeride 3 arabanın olduğu gün gittiğimde yukardaki olayı yaşayınca gözümde tamamen bittiler. Başka forumda da bu konuda yazıştık kendileri ile özür dilemek yerine birde yalancı konumuna koymaya çalıştırlar. İstanbul'daki tek montajcı olsalar yinede kapılarına gitmem.

Düzenleyen : MSC

11. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bence usenmeyin, Cevre'ye gidin, forumla aralarinda bir hukuk olustu. Ben de simdi taktirsaydim, hic suphesiz Kurtkoy'den kalkip oraya giderdim.

12. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yeni geldim sanayiden, ufak bir buluşma yaptık, yedik içtik :)

Mürsel'in montajını tamamlamışlar. Biraz inceledim montaj konusunda refere ettiğim için kesinlikle içim ferah. Ayrıca forumumuz üyelerine ufakta olsa bir indirim uyguluyorlar. ilgi ve alaka konusunda zaten taktıran arkadaşlar yorum yapıyor.

13. koolen

koolen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    herkese mesajları için tesekkurler.. yalnız garip olan tüm istanbulda herkesin guvenebildigi tek yer cevre otogazsa yandık demektir. cunku bu kadar musterisi olan bir yerden destek almak mutlaka zordur. sonucta bu eleman sayısı ve yer kapasitesi ile ilgili. hadi ilk montajı yaptık diyelim problem cıkınca veya ayar, bakım gerekince ben montajı yaptırdıgım yere gitmek isterim. bakalım nasıl bir sey yapacaz :))

14. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    müşterisi gerçekten çok. ben oradayken bayağı bir araç geldi gitti. ama hepsiyle ilgilendiklerini gördüm. eğer bir sorununuz olursa gitmeden önce telefon açarsınız saat verirler o saattede giderseniz işiniz yapılır. benim bugün ufakta olsa bir problemim oldu. sızdırmazlık almaya gittiğimde regülatörde kaçak var dediler. bende çevre otogazdan hüseyin beyle görüştüm. dudullada olduğumu ve problemi anlattım. cep numaramı aldı ve 5 dakika sonra beni aradı. sızdırmazlık istasyonunun karşısında lpgci var orada şükrü ustayla görüş senin problemini çözecek dedi. müsait olduğun bir zamanda gelirsen regülatörü komple değiştiririz dedi. bunu kaç tane servis yapar bilmiyorum. ayrıca işini hallettikten sonrada beni arayıp bilgi verirsin dedi. başka yer olsa gel bakalım diyecekti. git gel bir sürü masraf olacaktı.

15. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İyi denk gelmiş, bende tavsiye etmediğim firmada mimgaz taktırdığımda benzer bir sorun yaşadım, regülatör rekor dibinden gaz kaçırıyordu, telefon açtım gel bakalım dediler, kartaldan ümraniye'ye döndüm conta değiştirip belgeleri kaşeleyip geri gönderdiler. Kalabalık olsada biraz bekleyin demek var, dalga geçer gibi çocuğu vereyim o baksın demek var.
    Fark esnaf olmakta, iş çözmekte.

16. funts_foney

funts_foney Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu Maslaktaki Çevre Oto Gaz'da bire bir tanıdığı olan var mı? Eski yorumlara baktımda biraz bu konuda oldukça iyi gibiler yorumlar çok olumlu..

17. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Ben kartaldan 2 tane elantra götürüp taktırdım ve oldukça memnun kaldım. 2 yıl 40 bin km kendi aracımı kullandım sorunsuz sattım, yeğenimin elantra halen izmir-istanbul kullanılıyor, lpg den yana hiç sıkıntısı yok, çok memnun. Tekrar lpg taktıracak olsam direk çevre otogaza giderim. İşinin ehli bir firma :RpS_thumbup:

18. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    İstanbula buluşmaya yada akraba ziyaretine yolum düşerse ugrayacagım yerlerden biridirçevre otogaz.

D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

19. funts_foney

funts_foney Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ettim. Bu hafta kararımı verip Ya ağır bakım yapıp lpg takıp 2-3 sene daha binicem aracıma Yada 2010 üzeri era bakıcam. Eğer arabayı satmayıp lpg takmaya karar verirsem haftaya Çevre Oto Gaz dayım sanırım forumdan olduğumuzu söylediğimizde yardımcıda oluyolarmış.

20. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    ben eskişehirden aradığımı belirttim telefonda forumdan olduğumu söyledim. sadece telefonla bile sorunumuz çözüldü desem yeridir, aldıgımız bilgiler ile buradaki bayiyi yönlendirmiştik.

Bu Sayfayı Paylaş