admire 1.3 2006 ıslık sesı war dıye ustaya gıttım akşam yola cıkacagım ve arabam hala ustada oglen getırdım aksam 6 da cıkar dıyor ..... ıslık sesı cozuldu dıreksıyon kayısları taş gibi olmus onlar değişti birde arabam 4 yerden yag kaçırıyormus usta motor kapağını bi açtı aman allahım az kalsın yatak sarıyormus ucuz atlattık gibi birşey yağ tortulasmıs pistonlar çizilmıs termostat ta su akıntısı war . deli oldum size tawsiyem yağ değişiminizi zamanında ve ıyı bır yag kullanarak iyi bir ustaya guvendıgınız adama teslım edın her uzun yolculuga cıkmadan oncede bakım yaptırın bı gozden gecırın ben yaptırmadım bunlar geldı basıma masrafıda 650 tl ................
Of of gecmis olsun yeni araba alsaniz daha kolay olurmus araba da baya sorun varmis filitreleride degistirmeyi unutmayin HTC One cihazımdan gönderildi
saolasın fıltreler zaten degıstı ama bakımsızlıktan bu hale geldı düğün telaşesiyle ugrasırken arabayı aksattık sımdı masraf masraf ustune
geçmiş olsun hemşehrim , bakımsız araba da intikamını yolda alıyor , evet önce bakım , sen bakarsan o da sana hizmet eder.
geçmiş olsun. bakım zamanını aksatmamak gerek. ustanız pistonların çizildiğini nasıl anlamış onu merak ettim. üst kapak sökülüp bakıldı mı?
Geçmiş olsun, zamanında farkedip müdahale etmeniz iyi olmuş. masrafı 5 e katlamak varmış işin ucunda.