Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İslami Evlilik Sitesi...??

'Sohbet' forumunda rüçhanabi tarafından 12 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    HCTR açtığımda sayfada hep bu sitenin reklamı var.Tamam beni ilgilendirmez.Yöneticilerin aldığı bir karardır.Efendim ben 35 yıllık evli bir adamım.Bu sitede de zaman zaman uzunca bir süre kalıyor yazılanları okuyorum en azından.Ekranı uzaktan bile gören bu sitenin kadın resimli reklamını da görüyor.Hayrola islami evlilik ayağına yatıp yengeye ortak mı getirecen şeklinde dalga geçiyorlar. Biz de evlenirken usulüne uygun olarak imam nikahı da yapmıştık .Ama böyle islami evlilik falan reklam lı şeyler yok tu o zaman.Bir araç sitesinde buji akü lastik reklamı falan olsa daha güzel de,bul o zaman diyecekler şimdi. Ne bileyim şimdi kimi de çıkıp ne güzel işte sana ne der hemen.Sitenin resminin dışında hiç bir bilgim yok,sadece neden erkek resmi yok merak ettim.Bir de işte her açışım da karşıma çıkıyor sinir yaptım.Yazdım.

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O Yönetimin Elinde Olan Bişey Degil..Adsense Reklamı Bunlar Demekki Gönüldensevenler.com Googleye Çok Büyük Para Pasmaşki 2-3 Gündür Sitede Gözüküyor.. Kredisi Bitince Onlarda Kesilecek.. Kısacası Adsense İçerigine Reklam Alanlr Karışamıyor

Sohbet Sayfasında Şöyle Bir Yzım Daha Olmuştu

Bazı İnsanlarda O Site Üzerinden Para Kazıyor..Rant Meselesi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif Bunda Bişey Yok Daha Ne Siteler Var Para Kazanılan Buraya Yazmıyorum Ayıp Olur...
    O Reklamlarda Adsense Reklamları İçerigine Karışılmıyor Maalesef https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif

3. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    o yazını görmüştüm Ersin.Fakat yazında alıntı da vardı .İki kişi arasına konu girmek istemedim.Çünkü daha önce görevden alınan bir öğretmenle ilgil bir sohbet te mirkan konuya dahil olanları gidin bunları mahalle kahvelerinde tartışın diye azarlamıştı.zaten tartışma yoktu.ne bileyim bu konuda da mirkan fikrini söylemiş ti.ben de takılmak istemedim.fakat yukarıda yazdıklarım gerçekten beni rahatsız ettiği için art niyet taşımadan yazıldı.

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,980
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sinir yapmanıza gerek yok Rüçhan bey. Şu an mesela ben NİSSAN'ın reklamını görüyorum, hiç memnun olmadığımız bir durumancak yapabileceğimiz bir şey yok. Platformun ayakta kalması için reklamlar gerekli. Hyundai Assan,Bayiileri ve Servislerimalesef bu konuda destek olmuyor. Hosting, alan adı, sticker gibi giderlerimiz var, bunları bir yerden karşılamalıyız. Ersin'inde belirttiği gibi adsense reklamlarında yayınlanacak içeriği biz seçemiyoruz.

5. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hyundai Assan ,Bayiileri,ve Servislerine bu konuyu mail olarak gönderelim o zaman.Burada elektrik süpürgesi veya yemek tarifi konulu bir site değil direkt olarak üretimleri ile yüzdeyüz bağlantılı bir site var.doğrularını yanlışlarını tartışıyoruz.çoğumuz da bu marka aracı kullanıyoruzçok yakında 20000 üye ye ulaşcak bir platform oluşmuş bunu neden desteklemiyorlar. Haydi desteklememiz etik olmaz desinler.hiç olmazsa bayi ve servislerin reklam vermelerini sağlayabilirler. Biz bu markayı kullandığımız için bazı şeyleri görmezden geliyoruz Ya ne bileyim işte kızma Serdar Bey.

6. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,980
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Estf. Rüçhan bey, benim size kızdığım yok, haklı olduğunuzuda biliyorum. Aynı dile getirilmiş ve görüşülmüş düşüncelere sahip olmamız güzel. Ama malesef dediğim gibi destek verilmedi, tek başımızayız https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Serdar Abi Adsense Mail Atın..İçerikde Degisiklik Yapabilirler..

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,980
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  9. InterTecH

InterTecH Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    Aykut Ezer
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Reklamları filtreleyebilirsiniz. İnternette (örn:r10.net, iyinet.com sitelerinde) güncel olarak Google Adsense reklam filtreleri bulunuyor.
    1.5 yıldır takip etmiyorum ama en son Google reklamları eklendiği sayfanın içeriği taranarak seçiliyordu?

10. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gitti galiba göremiyorum bir kaç saattir..

11. InterTecH

InterTecH Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    Aykut Ezer
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Yöneticiler küfür edicek ama reklam engelleyici kullanabilirsinizhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Bu Sayfayı Paylaş