arkadaşlar bir hafta önce aracımın araka cam rezinstansının bir kolu camdan ayrıldı.tellerde bir sorun yok.ama kolun biri koptuğu için doğal olarak rezinstan çalışmıyor. o kolu nası eski haline yani cama yapışık şekile nası getiririm.? serviste özel bi yapıştırıcı vs. gibi şeyler varmı.? yaptırsam kaça patlar ? Düzenleyen : sazlı
aynı sorunu yaşadım.yaklaşık 6 ay önce yenibosna bayraktar hyundai servisinde 35 tl ye yapıştırttırdım.yapıştırdıktan sonra arabayı teslim ederkende uyardılar.camı içerden silerken elin çarpması sonucu olduğunu ve ikinci bir kez tamir edilemeyeceğini dikkat etmemi söylediler.
sayın feridun 34 teşekürler. ozaman bende servise baş vurayım.benimkini de ufak yeğenim çıkardı.yazın pek ihtiyaç olmuyo rezinstansa ama sonbaharda yaptırırım.bundan sonrada daha dikkat ederiz o kollara.35 tl ye olmasınada sevindim. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
oto camcılar, yapıştrırz ama akım gelince cam patlama yapar demişlerdi.yetkili serviste gerçektende 35 tl çok bir şey değil.hatta benim iki kolda camdan ayrılmıştı.yaklaşık 3 saat sürdü.senin tek kol belki dahada aşağı bir rakama çıkabilir..ben teşekkür eder kazasız günler dilerim.
Selam arkadaşlar,benim Starex'in arka cam resistans düğmesine bastığımda düğmenin üzerindeki ışık yanmıyor,haliyle resistansta ısıtmıyor.Ben sigortadan olacağını düşünüp her iki sigorta kutusunuda kontrol ettim fakat atmış sigorta göremedim. Şimdi resistans düğmesinde bir temassızlık olacağını tahmin ediyorum,çünkü bazen kalorifer hava yönlendirme tuşlarına bastığımda,yönlendirme tuşlarını aydınlatan lambalar temassızlık varmış gibi tuşlara basmayla bir yanıyo bir yanmıyor. (ayrıca arka camdaki resistans soketlerine bir ampul bağlayıpta kontrol ettim ampulde yanmadı) değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar...
Arkadaşım elektronikçilerde öje şeklinde entegre çatlakları için kullanılan rezistans onarıcılar var ve iyi sonuç veriyor. Eskiden toyotamın kesik iki sırasını tamir etmiştim. Ankara ulus eloktronikçiler çarşısından almıştım.
Bilgilendirme için teşekkürler fakat sorunun resistanstaki bir kopuktan olduğunu sanmıyorum çünkü bahsettiğim gibi arka camdaki resistans soketlerine ampul bağlayıp denedim ampul yanmadı saygılar.
Bugün arka cam resistansının problemini çözmeyi denedim.Resistansta,resistans düğmesinde,siviçte ve sigortada sorun yok. Sis farlarının,dörtlülerin,resistansın vs. anahtar siviçleri direksiyonun hemen altında bulunan plastik kapağın altında. Sorun resistans düğmesinebasıldığında,direksiyonun altında bulunan resistans siviçini devreye sokmuyor sorunum burada. Yani resistans düğmesi ve siviçin arasında bir sorun var. Ayrıca resistans sigortasının yerini bilen var mı? Düzenleyen : sdiect