arkadaşlar biraz alakasız oldu ama madem sevdiğim bi forum bunuda paylaşayım dedim askerden geçen hafta geldim iş arıyorum bilginize
işletme lisans mezunuyum muhasebe okudum önceki bölümlerimde muhasebe işi yaptım ama çoktafazla tecrübem yok ama kolay öğrenirim illede muhasebe demiyorum uygun bir iş olduğunda yapmayı düşünüyorum Şöförlük dahil yaparım yani daha yolun başındayız nede olsa
askerlikten sonrası kötü olur ya iş durumları, iş bulma falanhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif
ben askerden gelince 1.5 yıl bekledim iş bulmak için her yere baktım ettim şöförlüge bile baktım genelde şöförlükte bi şirkette veya herhangi şöförlük yaptıgın yerde 2-3 yıl çalışmış olmanı istiyorlar SRC piskoteknik Belgeleri isteniyor (istanbul için durum bu diger illerde istenirmi bilmem) son Çare olarak özel güvenligi düşünüyordum öylede yaptım 1 aydır mecidiyeköyde bi firmaya baglı yerde özel güvenligim şimdiden allah yardımcın olsun dostum normal kendi meslegimse Dekorasyon iç mimarlık ama gel görki tecrübe olmadıgı için hiç kimse yanaşmıyor.... Düzenleyen : Serkan
hayırlı olsun serkan işin https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif bende şanslıymışım tsk danayrıldıktan sonra 2.5-3 ay boşta kaldım. Düzenleyen : sfzb67
zor ya hayırlı olsun kardeşim baya sıkıntı çekmişsin aynen öyle sanki kendileri tecrübeli doğmuşlar analarından
dostum ilk iş tecrbuesi zordur ve umarım bulabilirsin birşeyler ama unutma ki sana tavsiyem hedefin olsun. belki zor ama olsun. demek istedigim şey eger meslegin veya okudugun uzerine birşey yapacaksan mutlaka buna diret. Lisans mezunu sofor olma heryerde sofor var. sen o okulu bitirdiysen demek ki soforlukten baska seyler de yapabilirsin. ne iş olursa yaparım mantıgı ile biryerlere varmak kolay olmaz. soyledigim cok kolay birsey degil farkındayım. fakulteden mezun olduktan sonra çagrı merkezinde 750 TL ye işe basladıgımda herkes bana çok gülmüştü ama şimdi işler degişti. hiç kolay olmuyacak ama umarım basarırsın.
Anladım abi haklısın çok teşekkür ederim bugün merterede bi firmaya gittim görüştüm bakalım kısmet inşallah dediin gibi hedef koyabilirim ama abi 2006 da normal üni bitti gerisini açık öğretim okudum bu zamana kadar heves falan bırakmadılar tecrübeydi maaş tı bende hedef olarak kpss koydumkendime kısmet olursa inşallah bi yıl sonraki kpss ye hazırlanmak istiyorum bu yüzden de çok iş seçmek istemiyorum ilginiz için çok teekkür edeim
çok sağolun arkadaşlar Allah razı olsun çarşamba günü büyük bi gömlek firmasında merkezde işe başladım şimdilik gravatlarla ilgileniyorum inşallah ilerde hayırlısı olsun çok teşekkür ederim hepinize