Merhabalar iphone 4/4s için araçın orjinal kablosu mevcuttu ancak 5 için çevirici almama rağmen sadece sarj edebiliroum aşağıdaki gibi bir bağlantı kablosu gerekiyor sanırım kullanan varmı bu ürünü ve benım bulduğum yerlerde fiyatları oldukça pahalıydı bunun yerine usbden sarj etsem ve iki taraflı aux kablosu ile cihazı teyibe bağlasam gene 4/4ste olduğu gibi ipod olarak görürmü cihazı ?
Dediginiz gibi ben oyle yapiyorum aux kablosu ve sarj aleti kullaniyorum bunlara cok para istiyorlar en iyisi auxla baglamak HTC One cihazımdan gönderildi
Ben aracımı ilk aldığımda, iphone kablosunu hediye etti ATA Hyundai. Bir tarafı tek girişli iphone 4 için, diğer tarafında iki çıkış var biri USB diğeri AUX için.
Eğer dediğiniz şekilde sorunsuz bağlanıyorsa bende o şekilde bağlayayım çünkü resimde gösterdiğim kablolarda orijinal değil cihazda orijinal aksesuar kullanın hatası verebilir iphone 5 ve üzeri cihazlardan bahsediyorum lightning girişi olan
Aynen oyle ozellikle ios 7 den sonra cok bu skinti cikiyor sarjli kaplarda oldugu gibi aux kullaniyorum ben HTC One cihazımdan gönderildi