selam arkadaşlar nette dolaşırken bi site gördüm ipohone 4 s 399 tl yazıyo hemen al diye bi seçenek var acaba sizce bu dogru bi alışveriş sitesimidir bana pek inandırıcı gelmedi ama merak ettim acaba 2000 tl lik cihazı bu fiyata nasıl veriyorlar buyrun buda link.https://iphoneindirim.com/
Siz de mesajınızda belirtmişsiniz 2bin tllik cihazı nasıl 400e veriyorlar diye. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi replikalardandır ya da dolandırıcılık sitesidir. Ama replikja olduğunu belirtmiyorsa şikayet etmek lazım.
[h=3]ürün paket içerigi[/h][TABLE="width: 700"] [TR] [TD="width: 400"] [/TD] [/TR] [/TABLE] [h=3]FIRSAT DETAYLARI[/h][TABLE="width: 700"] [TR] [TD="width: 400"] Paket İçeriği Ürün kutusunda size 5 iş günü içerisinde teslim edilir. Kutu içerisinde şarj aleti, usb kablosu, kulaklık ve çizilmeye karşı koruyucu bant vardır. Ürünü paketinden çıkardıktan sonra önündeki ve arkasındaki koruyucu etiketlerini çıkarınız arka kapağında koruyucu çok ince zar gibi bir etiket vardır köşelerinden tırnak yardımı ile sökünüz. Ürün Ana Özellikleri Telefon Tipi :Akıllı Telefon Baglanti Ozellikleri : 3G - Bluetooth - Gprs - Edge - Wi-Fi - Usb - Wap Dijital Kamera Kalitesi : 5.0 MP Bekleme Suresi : 200 Saat Konusma Suresi : 480 Dakika Multimedya Ozellikleri : Entegre Dijital Kamera - Polifonik Zil - MP3 - Medya Oynatıcı - Gps - Resim ve Video Düzenleme Programı - Tv/Projeksiyon Bağlantısı - YouTube İzleme Menüsü - Multi-Touch Özelliği - Görüntülü Görüşme Telefon Ozellikleri : Eller Serbest - Titreşim - Ses Kaydı - Uçuş Modu - Sesli Arama Isletim Sistemi : Android Sesli Video Kayıt : Var Video Oynatma : Var Video Kayıt : Var Ekran Ölçüsü : 960 x 640 Piksel Ekran Tipi : Dokunmatik Telefon Hafızası : 32 GB Telefon Tasarimi : Monoblok Boyutlar : 115.2 x 58.6 x 9.3 mm Agırlık : 140 gr Renk : Beyaz, Siyah Mesajlaşma Sistemi : SMS - MMS - E-Mail Data Formatları : Wap 2.0 - xHTML - HTML Organizer Özellikleri : Dünya Saatleri - Not Defteri - Birim Çevirici - İş Listesi - Alarm - Ajanda - Takvim replika : 0 1. Sınıf replikadır [/TD] [/TR] [/TABLE]
zaten orda işletim sistemi android yazılmış iphone'larda ios var ve gerçek iphone 4s'in kamerası 8mpx
arkadaşlar işin doğrusu bi arkadaşım iphone4sfirsati.com mu ne öyle bir siteden almış çok şikayet etti. Camı falan kırık gelmiş çeşitli şeyler olmuş tamire dahi gönderemedim diyordu. Bende iphone4ssatis.com sitesinden aldım . Oğlum çok ısrar etti bende ona uydum aldım. Ben şahsen çok memnunum,ürün çok düzgün çıktı ve gayet güzel çalışıyor. Allah razı olsun adamlar ne zaman arasam destek veriyor. Alacağınız yere dikkat etmelisiniz.