Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

internet & uydu (önerileriniz)

'Sohbet' forumunda mert_driver tarafından 13 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Merhaba Arkadaşlar ,

kotalı internet kullanıyorum (ttnet) 8mbps
    limitsiz + Uydu kanalları paketlerine geçeceğim. Kullanan varsa belirli bir pakedi öneren veya aman sakın şu sağlayıcının pakedini kullanma diyebilecek biri var mı ?
    alternatif çok ve en iyi fikri kullanıcılar verebilir haliyle o yüzden sizlere danışmak istedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. terzakli56

terzakli56 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam internetle calisan bi uydu cihazi var bende cok harika dunyadaki butun kanallari cozuyor lig tv sinema kanallari falan hepsini cozuyor aylik ucretide yok 400 tl aldim. Adi. Buff full hd harika birsey oneririm...

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,001
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hiç bir cihaz kendi başına şifre çözemez. Sizin kullandığınız cihaz cccam yada netcam gibi kart paylaşım yazılımları ile şifre çözebiliyor. İlk paket içinde satıcı size bir server vermiştir ancak bu süreli, ileride para vermenizi isteyecek.

Diğer yandan arkadaşımızın sorusu uydunet yada fiber bağlantı sanırım.

4. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    evet , uydunet , tivibu dsmart +adsl paketleri oluyor ya onu merak ettim , malum 2 yıllık sözleşme yapılcak int bağlantısı sürekli kesilen kötü bişey olmasın diye danışayım istedim.

5. AlperC

AlperC Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    4aydır uydunet+teledünya kullanıyorum genelde akşamları kullanıyorum sadece dün sorun yaşadım ondada 4 saat boyunca ikiside çalışmadı. müşteri hizmetlerinin ttnetten hiçbir farkı yok.online oyun oynayanlar (wow gibi) pek memnun değiller ama ben oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim. eğer bide 8mbitten sonra kullanacaksanız 1 mbit çok yavaş geliyor. süperonline fiber kullanırken onlarında superplay diye bir olayı vardı.internet üzerinden tv yayını yapıyorlardıhatta ilk sene lig tv maçlarını vermişlerdi ayrıca online dvd kiralama gibi özellikleride vardı. dsmart+ smile kullanmadım ama doğan grubunun yaptığı işlere pek sıcak bakamıyorum...

Bu Sayfayı Paylaş