İyi günler site sakinleri Benim bazi sorularim var belki aramizda yazılım isiyle ugrasan vardir diye sormak istedim Bizim işyeri sayfamiz var sirketle bazi nedenlerden dolayi yollarimizi ayirdik suan elimizde site kullanici adi ve sifresi var ancak siteye giris yapamiyoruz ftp.siteadi.com uzerinden giris yapiyoruz sadece dosyalar görünüyo telefon actim sitenin adminligi yokmus filezilla uygulamasi üzerinden duzenleme yapiyolarmis zor bi platform Benim sorum hazir siteye adminlik alip siteyi istedigimiz gibi duzenlemek mumkunmu acaba mesela plesk uzerinden yada wordpress den Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir platform programla kullanabilirsiniz. filezilla onlardan birisi. aslında çok da zor değil. biraz kurcalayınca anlaşılır.
Tamer bey merhaba. Özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Web tasarım işleri ile ilgileniyorum. Sorunu tespit edelim öncelikle.
Ftp İnternet sayfasının dosyalarına ulaşmak için yol. Filezilla ftp için bir program. Siteyi açtığınız zaman index.html index.htm veya index.asp index.php gibi bir sayfa varsa sizin muhtemelen anasayfadır. Bunları düzenlemek için dreamweaver gibi bir program kullanılabilir. Php veya asp bilen ve veritabanı kullanabilen biri lazım size. Plesk ve WordPress bunların hazır olan şablonları bir arayüz üzerinden çok anlamayan biri bile sayfayı düzenleyebiliyor. Eğer sayfa böyle bir şey ile yapılmış ise arayüzü vardır. Sayfanın adresini verseydiniz daha iyi bilgi verir arkadaşlar. Benim bilgi html gibi amatör düzeyde.
www.gursoykerestecilik.com Sitemiz bu eski firmayla bi görüşme yaptik yapicaz dediler nasil olucak bilmiyorum bakalim yardim etmeye çalışanlara teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi