merhabalar aracım hyundai accent era 2012 , INJ yazan 15A lık sigorta kontak vurunca atıyor ve immo lambası yanmıyor, immobilizer lambası yanmayınca da motoru çalıştırmıyor ACİL Önerisi olan var mı ?
Arkadaşlar sigorta tablasındaki ınj sigortası atıyor yaklaşık ayda 1 kere olmak üzere 3 kez başıma geldi sigorta atınca değiştiriyorum gene atıyor arabanın motor kablo tesisatı ile oynuyorum yeni sigortayı takıyorum bu sefer atmıyor ınj sigortası nedir diye şemasına baktım enjektörler ve rölanti valfi gibi bir kaç şeye karşı görev yapan bir sigortaymış ankarada bu sorunu nerde çözerim lütfen yardım edin
Sigortanın arması LPG ile bağlantılımı sizce bu sorun her gün değil 3 haftada bir kez falan başıma geliyor sigorta atınca araba çalışmıyor ben tesisattan şüpheleniyorum
Hocam lpg enjektörleri yada gaz tesisatına baktırcam ama bu inj sigortası atma işi birisinin başına geldiniz benim için o önemli direk çözüm odaklı olmakta fayda var diğer türlü deneme yanılma yolu ile masraflı oluyor
enjektörlerin sigortası neden atar? kısa devreden. enjektör tesisatına müdahale var mı? LPG'li olduğuna göre var. daha neyi çözüm odaklı olacak anlamadım.