Arkadaşlar bu infrared ısıtıcılar iyi ısıtıyor mu?Faturayı çok etkiler mi?Biz 200 lirayı geçik doğalgaz tüketiyoruz adam akıllı ısınmıyo ev.Isınması için baya bi açmamız gerekiyo dereceyi...Bir infrared alsak eve en azından salonu ısıtırız.Çok fatura gelir mi?Tavsiye edeceğiniz modeller var mı?
kumtel v.s gibi markalar elektriği çok tüketir ve gerçek bir verim sağlamaz...Çünkü denedim gerçekten uyduruk cihazlar... bence En iyisi UFO dur.Yaktığının hakkını verir ve tasarrufludur,bence diğerlerine göre az yakıyor..bende 3000watt kumandalı modeli var 3 yıldır sıkıntısız çalışıyor ve 2 dkda buz gibi yeri ısıtabiliyor.
elektrikli de iş görür ama tek yer ısınacak diğerleri buz gibi bence iyi değil, kombinizi sisteminizi falan kontrol edin en önemlisi izolasyon iyi olmadı mı ne yaparsan yap boş.
kesinlikle katılıyorum arkadaşlar 300 tl civarı gelen faturam artık 200 tl civarı geliyor full acık olduğu halde izalasyondan sonra tabiki
Bu infrared ısıtıcılar yandığı sürece karşısında durursan ısınırsın kapattığında ısınamassın. İllada elektirikli ısıtıcı diyorsan fanlı havayı sürkile ederek ısıtan cihazlara bak derim.Klima türü gb.
Bu işin uzmanı UFO. 2000 wattlık olanı kullanıyoruz. Odayı kısa sürede ısıtıyor. Elektrikli ısıtıcılar gibi geçici ısıtma da değil gerçekten ısıtıyor.
Ben geçen sene Sinbo infrared ısıtıcı aldım.. Isıtması gayet iyi, gece lambası gibi güzel de aydınlatıyor.. Ancak otomatiği çabuk atıyor.. Oda sıcaklığını Odun sobasında ısınmış oda gibi yapamıyorum.. http://blog.hesaplikitapli.com/portfolio-items/sinbo-2500-watt-isitici/
Bu ısıtıcılar açık havada yada bulunduğunuz kapalı ortam çok büyük ısıtamıyorsanız iyi bir seçim onun dışında tırt. Bende 2300'lük ve 3000'lik Ufo vardı, 3000 liği sattım 2300'lük eş,dostta dolaşıyor öyle. Ufonun karşısında ısınınca yanıyorum dersiniz söndüğünde üşüyorum. İnfrared havayı ısıtmaz. Şöyle düşünün ayda 1 tüp mutfağa harcansa, 1 tüpte sıcak su için. zaten 120-140 lira tüp parası tutar. Ama ben sadece tek bir odayı ısıtmak istiyorum dersenizde elektrikli yağlı radyatör ısıtıcı öneririm.
Sağolun arkadaşlar.Ara tatilden sonra arkadaş Ufo'sunu getiricek.Bi onu denicez.Bu sene doğalgaz çok mu zamlı geçen sene böyle değildi.
Bizim eskiden yağlı radyatörümüz vardı. Alman malı ZASS marka bir radyatördü ve çok güzel ısıtıyordu. Geçenlerde bir arkadaşımda gördüm, onun markası neydi bilmiyorum ama o bizim zass kadar ısıtamıyordu
elektirik faturalarıda çok zamlandı, hem dogalgaz hem elektirik birleşirse çok daha masraflı olabilir.
Daha da buralara tam kış gelmedi.Bu sene anlaşılan baya bi elektrik, doğalgaz harcaması yapıcaz gibi.
elekrık faturları cok zamlandı oylekı akıllı saatlerde bırl arttık akız sır edıremz oldu ozelıkle 17:00-22:00 arası katlanarak 22:00 den sonra ındırımlı saate gırıyor sımdı bu sartlarda ısınmak ıcınde saat mı kollamak gerekecek dıp not : az yakan elektıklı ısıtıcıda yok kı ? hangısnın kablosu kalınsa o ısıtıcı cok yakar..
Benim elektrik faturasi degilde , dunyanin en dandik 5 para etmez internetine 65 lira odemek cok zoruma gidiyor. HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
benimde benimde benimde o kadar zoruma gidiyorki anlatamam 65 tl ya edermi kardeşim ne maliyeti varki 65 tl ödüyoruz anlamadım
arkadaşımız net olarak belirtmiş, infraret ısıtıcılar güneş gibi ısıtır yani sizi görürse ısınırsınız. bu tür yerler için yağlı radyatör yada quartz ısıtıcılar tercih edilmelidir.
infrared tavsiye etmem ama http://www.sanalpazar.com/Kumtel-Exp-23-Ecoray-Termostatli-Infrared-Isitici-2300w__isp5579751 bu ürünün fiyatı çok uygun.