90 larda böyle bir Proje vardı. Proje sahibi Jet-Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüzdü. Bikaç tane imal edildi ve uluslar arası fuarlarda gösterime sunuldu . Oldukça da beğeni toplamıştı. Ben işin siyasi boyutuna girmeyecem. Proje belki başarısızlıktan gerçekleştirilemedi kimilerine görebazı güçlerce engel olundu orasını ben bilemem ama araba müthişti arkadaş ya... dış görünümü tasarımı itibariyle bugün (2011)için bile çok modern bir görünüme sahip. Olsa tereddütsüz sırf dış görünümü için alırdım. Hizliupload.com Düzenleyen : mert_driver
fatih altaylı,akgündüzü programına çağırmış ve bu konuda tartışmışlardı.Hatta altaylı "sen bu arabayı üretmeyi başarırsan ben eşek gibi anıracağım" demişti.Kendinden bu kadar emindi aracın üretiminin ol(durul)mayacaını
Bir Aracın Başka Bir Araca Benzetme Aynısı Oldugunu İddaa Etme Başka Markalardan Çaldıgını İddaa Etme Sadece Türklere Mahsustur Başka Hiç Bir Ülkede Göremeyiz
Oyıllarda jet fadıl yurt dışındaydıtamhatırlamadıgım bir olaydan dolayı aranıyordu siirtten millet vekili adaylığını koydu (malum dokunulmazlık alıp amacı yırtmaktı)ve kazandı ve yurda döndü döndük ten kısa süre sonra millet vekilliği düşürüldü ve tutuklandı onun boşalan yerinede bu şuanki başbakan olan erdoğan millit vekili oldu ve hala başımızda çalıntı olan ikinci boğaz projesi gibi bu imza projesi karşımıza çıkarsa şaşırmamak lazım o zaman hedef 2033 olur herhalde. Düzenleyen : oisguzar
Ben otomotiv mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum imzanın prototipinin yapıldığını testleri geçtiğini hocalarımdan duydum gayet de başarılı bir araç olduğunu söylüyorlar ama şunu bilmeliyiz ki Türikye Cumhuriyeti de almanlar kadar olmasa da koreliler kadar kendi otomobilini üretebilir ancak buna birileri izin vermiyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley22.gif
Sanirim 98 yada 99 yiliydi gercekten iyi niyetle yapilmis bir proje ise yazik oldu ama o donemin ve sonrasinin yorumlari olmayacak bir hayal ve daha onemlisi jet fadilin vurgun planinin bir parcasiydi. Gercegi ise bilmiyorum. Biliyorum diye iddia edersem yalan olur. Hatirladigim yorumlar bunlar. Düzenleyen : tifosi
Açıkcası başbaknımız otomobilimiz geliyor diye reklam yapıyor ama ben asla böyle bir proje olabileceğine inanmıyorum.Çünkü defalarca denendi ama bi şekilde önüne taş konuldu.türkiyenin otomobil üretmesi hayaldir sadece diye düşünüyorum.Hadi ürettik diyelim,bu sefer türk zihniyeti herşeyin hilesine düşük maliyetine kaçacaktır ve rezil bir durum ortaya çıkacaktır diye düşünmekteyim... neyse asıl merak ettiğim bu aracın piyasada olup olmadığı,1 adet bile trafikte varmıdır acaba?Sonuçta resimdeki araç hurdaya verilmiş olamaz diye düşünüyorum.