Bir özel diş polikliniğine gittik , eşim sorunlu bir kaç porselen kaplama için muayene oldu , diş hekimi , röntgen çekti inceledi ve değişik çözüm yolları var , size implantı öneririm , yerlisi 1500, Almanyadan ithali 2000 tl dedi , biz fiyattan çok , implantın insan sağlığı üzerinde olumsuz etkileri konusunda tereddütler olması. 22.sinde saat 10 da randevu verdi tekrar bir kontrol edecek ama biz bir karara varamadık. Devlet hastanesinde diş yaptıranlardan dinlediğim yakınmalardan dolayı orayı hiç düşünmedik bile. Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi
Ben de dahil, dişçi korkusu olan insanların çoğu, devlet hastanesi mağdurudur. 29 yaşıma girmek üzereyim. Hala 20 lik dişlerim duruyor. Çok şükür dişlerime iyi bakarım çürüme vs yok. Son demine kadar da çektirmeyi düşünmüyorum. İmplantı işinin ehli bir doktor yaparsa, ömürlük olur. Amcam ve dayım alt ve üst çene komple yaptırdı. Benim yiyemediğim şeyleri rahatça yiyolar. Zaten her isteyene implant yapmazlar. Çene ve damak kemiklerinin implanta uygun olması gerekir. Şimdiden geçmiş olsun.
Zor ve meşakkatli bir surec Diş te ki en küçük sızı bile insanı duman etmeye yeterken, İmplant... Tüketim ürünleri konusun da ince eleyip sık dokurum. Bu sağlık sektöründe de böyle Agiz ve dis sagligi merkezleri fabrika gibi. Doktoruna denk gelmeniz lazım. Bazen bu gibi yerlerde de ün yapmış isinin ehli doktorlarimiz oluyor. Bir arastirmakta fayda var SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam , Diş Polikliniği 5 yıllık bir geçmişi var özel bir yer , aynı doktor 3 yıl önce benim kaplamalarımı yapmıştı bir kaç tane çok memnunum , ara sıra kontrole gider tekrar tekrar baktırırım , bu kez de eşimin dişini düşünüyoruz ama implanta hemen evet diyemiyoruz.
Abi Allah kolaylık versin öncelikle Diş olayı zor bir süreç. Eğer ağız yapısı uygunsa implant en iyisi. Ben de şu an dişçiye gidiyorum. Düşen bir dolgu ile başladık. Alt çenede işlem yapılacak baya. Ama üstünden çok zaman geçtiği implant olmuyor mecbur köprü atılacak. Bir haftadır ne yediğinden ne içtiğimden birşey anlıyorum.
Abi bende 2 adet implant var, ilkini yaptıralı 3 yıl oldu sanırım, 2.yi geçen yıl bu aralar yaptırdım. Herhangi bir şikayetim yok oldukça memnunum tavsiye ederim(tabi fiziki şartlar uygunsa). Fiyatlar heryerde farklı ona yorum yapamıyorum, 2. yi İstanbul Pendik te 2100 tl (700 usd) ye yaptırdım kuru 3 tl kabul edip.
İyi olur hocam , yarın saat 10 a kadar bir karar vermek durumundayız. Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi
Maharetli ellerdeyseniz süresi farketmez. Umarim verdiğiniz karardan fayda saglarsiniz.. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, bende azı dişim mecburen çekillince, 1,5 yıl sonra diğer tarafta sıkıntı oldu. izmirde teyzemin komple alt çene 4 implant yapan doktora gittim, ellerine sağlık, 6 ay kadar sürdü işlem, 5 yıl oldu artık benimsedim, o zaman için 2 dişe köprü ile 3 kaplama fiyatına, tek implant ve önindekine kaplama yapıldı, 1950_TL vermiştim. 2013 yılında. yalnız çene kemiğine aşılama yapıldı, 3 ay tutması için bekledim, çene yapısı uymazsa daha zor oluyormuş, riske girmiyorlarmış. Geçmiş olsun. Not: MR çektirmen gerekirse sıkıntı oluyor, mutlaka söylemen gerekiyor.
Geçmiş olsun bence 3 sene kadar önce 2 adet implant üzeri 3 köprü kaplama yaptırdım, memnunum, dişçim iyi birisi elide hafif işini de iyi yapıyor. benim çene sağlam olduğu için direk matkapla yuva açıp vidaları taktı, kaynaması için 3 ay bekledik, sonra üzerine kaplamaları taktı, Tank geçse birşey olmaz dedi ama ben yinede ceviz ve fındık kırmıyorum, ne olmaz ne olmaz yani. Bu arada implantlar alman malı idi, beheri 700 euro mukabili 2000 tl idi üst kaplaması ile beraber. Bazen sadece vida parasını söylüyorlar, ayrıca üst kaplamaya da para ödüyorsunuz, buna dikkat edin...!
ben çürüyen dişimi çektirip ileride komple damağa dönücem babam dahil öyle kullanıyor mis gibi benden de iyi yiyor yani
Benim dedem de damakla her şeyi yiyor. Sakız çiğnerken bile görmüştüm. Millet altına giriyor diye fındık fıstık yemez, dedem de bulunca hiç affettmez Samsung S5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi