Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İmmobilizier sorunu

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda accera tarafından 2 Kasım 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. accera

accera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    94
    Arkadaşlar bu konu ile forumda arama yaptım ama bir sonuç bulamadım.bazen anahtarı Kontağa taktığımda anahtar işareti gösterge panelinde çıkmıyor ve marş basıyor ama araba çalışmıyor.sanırım immobilizier okumada sorun oluyor, immobilizier anteni değiştiren oldu mu ? Fiyatı nedir Nasıl bir işlem yapılır değişim olmadan çözüm varmıdır, bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim, teşekkür ederim (immobilizier kelimesini tekrar tekrar yazmakta zor oluyor )

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Ana sayfada sağ üst kısımda bulunan google özel arama kutusunu kullanarak oraya immobilizer sorunu yazıp arattırırsanız deniz derya bir konu furyası ile karşılaşacaksınız bu konu ile alakalı çok tartıştık ben az önce arattırdım alt kısıma bazı linkleri ekledim. İmmobilizer yazmak uzun sürüyorsa sadece immo yazabilirsiniz ancak immo kelimesi ile arama yaptırırsanız sonuç vermeyebilir. Soket temizleme, anten değiştirme yada tekrar anahtar kodlama gibi birsürü çözüm yönteminden birisine arama yaparak kendiniz karar verin

https://www.hyundaiclubtr.com/konu/2001-accent-immobilizer-sorunu-hakkinda.15338/

https://www.hyundaiclubtr.com/konu/getz-immobilizer.16227/

immobilizer hakkında çok fazla konu olduğu için bu konuyu kapatıyorum çünki arama yapınca bir sürü immobilizer konusu çıktığı için ihtiyacı olan birisinin aradığını bulması çok zor oluyor.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş