merhaba arkadaslar ben aracımı 1 ay önce aldım daha 750 km gezdim. size ilk 2000 km için ve sonrası için sorularım olucak cevaplarsanız sevinirim... 1- sırf sehir içi gezildi 21 kuruş yakıyor suan, bu ilerde yani kaç kmden sonra kaç kuruşa düşer acaba sehir içi ve sehir dışı olarak.... 2- suan bana servisin sölemesiyle ilk 2000 km de asırı hız yapma 2000-4000 devir aralıgında kullan dedi. 3- motorun sagır olmaması için kaç kmden sonra ne gibi devirlerde kullanmam lazım aracı yada yüksek hızlara cıkıpmı motoru acabilirim... ilginiz için şimdiden teşekkürler... arac 1.5 crdi start modeli... Düzenleyen : hull
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin öncelikle kendini tanıtırsan senin açından daha iyi olur aşağıdaki linkten kendini tanıtabilirsin... https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_topics.asp?FID=2
abi bende 1.4 team var depoyu fulledim km'yide sıfırladım su an 300 km yol yapmısım ama 2 centik benzin war cok yakmıyomu sizce
1-aracı zorlama(3,000 deviri geçme) 2-yüksek hızlara çıkma 3-ani kalkışlar yapma. bu bilgiler kitapçığındada yazar zaten.2,000 km'den sonra istediğin gibi kullanırsın.yakıtın 5-6,000 km lerde net olarak belli olur.şu an bi fazla yakar bi az yakar...
ben zaten kitapcıgı okudum artı servistende bilgi aldım, ben burda deneyimlerini soruyorum arkadasların? deneyimler kitapcıklara sıgmıyor...