Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İlk Uzun Yol Deneyimim

'Milenyum Kasa Accent Forum - Club LC' forumunda oqano tarafından 25 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Arkadaşlar slm geçen c.tesi yola çıkmıştık İstanbul-Tokat/Turhal arası 782 km mesafe aracımda eksik gedik hiçbirşey yoktu yola çıktı 110-120 km hız ile gittik çoluk çocuk olduğu için pek hızlı gitmedik 32 litre gaz (PO Gaz) 63 TL ye dolu ve bizi 420 km götürdü buda km 0,15 Krş'a denk geldi :) Şok oldum hiç bu kadar beklememiştim fakat nedendir bilmiyorum 120km yi geçince direksiyonda bir titreme hissediliyor fakat rot gitmeden 1 hafta önce yapılmıştı balansda gitmeden 1 gün önce ayarları yapıldı tüm lastiklerin fakat 120 den sonra titreme yapdığını bende abimde fark etti araç hala memlekette ben iş yüzünden dönmek durumunda kaldım araba gelince Opel Servise hücum edeceğim artık alsınlar arabaya bi bkasınlar nedir bu titreme mevzu ben lastiklerden süpheleniyorum ki mabor lastik vardı üzerinde zaten gitmeden önce birisi iflas etti seyrantepe sanayide çıkma lastik taktırmıştım "Kardeşler Lastik" diye tam seyrantepeden çıkarken sağda yolum düşerse ona gidip hakkımı helal etmediğimi söyleyecem acele ile gitmiştim lastiği almaya 175/70/13 vereceğine 165 vermiş bakmadan yola cıkacağımız gün almıştım :RpS_mad: o lastik tam bolu dağını cıkarken yanak yaptı ve araba yalpalanmaya başladı allahdan kesilip bizi tehlikeye sürüklemedi neyse sonra değiştirdik tabi stepne ile şimdi onunla gidiyor araba stepneyede turhaldan sıfır debica passio aldık geçen yılın tarihi vardı üzerinde üretimi bittiğini söyledi aldığım yer ne kadar doğru bilmiyorum tabi ayrıca geri zekalı ordaki usta gitti bide bijonları takarken diş kaptırdı mı gittik 4 bijon 4 saplama alıp taktırdık bu arabada birşey var anlamadım gitti devamlı üstüme üstüme geliyor bende inatla adam etmeye uğraşıyorum araç gelince orj. saplama ve bijon taktıracağım artık Erk Plazaya falan uyuz etti beni araç allaha şükür ki kaza bela olmadı inş. abim gelirkende olmaz herkese iyi günler...

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hadi Geçmiş Olsun. O Rotçu Yapamamış Demekki. Araç Üstündemi Yaptı Ayarı ? Teste Çıkmadımı Yapan Adam. Onu Opel Servisi Değil Rotçu Bakması Lazım.

3. perfect57

perfect57 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    lastıkler iyi değilse titrermiş . Gecen benimde 110 giderken hafif titreme yapıyodu gittim dedim böle böle 110 da titriyo,baktı hersey normal dedi ama lastiklerin kötü dedi öndeki bi lastıgı arkaya taktı suanda titremiyo . ama en yakın zamanda lastık alcam :)

4. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ayarı bilgisayar ile yaptı bende bitene kadar izledim bittikten sonrada test e çıktı sorun yok dedi zaten lastikler ne kadar etkiler bilmiyorum illaki opel servisde teste bakınca birşeyler söyler herhalde

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Lastikler Yamuk Olabilir. Benim Lastikler 60,000 Kmdir Yamuk Geziyorum. Araç 80,000 Kmde. Daha Doğrusu 20,000 De Alındığı İçin Öncesini Bilmiyorum Ama Lastikler Yamuk . Aynı Şekilde Bendede Vardı O Olay Rota Girdi Ama 2,2.5 Saat Sürdü. Kaç Defa Uğraşıldı. 70 Lirada Para Vermiştim Ama 2 Senedir Daha Bir Kere Rot Balansa Girmedim Ondan Sonra. Yüksek Hızlarda Bile Sıkıntı Yok.

6. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Valla bilmiyorum ersin Herkes birşey söylüyor işte rot balanscı 3 kere söyledi abi bu çin malı dayanıklı olmaz falan diye zaten araç düz yerde bile dursa belki bana öyle geliyo ama sanki yanak yapmış gibi duruyor lastikler bilmiyorum ki nedendir. Rot yeni yapıldı balans yeni yapıldı çıldırtacak bu araba beni

7. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bf goodrich diye bir markayı tavsiye ederim arkadaşlar bilmeden aldım ama çok memnun kaldım kuzenimin aracında da yüksek hızda titreme sorunu var lastikten olduğunu söylemişti.

Bu Sayfayı Paylaş