Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ilk Muayanem Bakarmısınız?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda deadalive51 tarafından 8 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

1. deadalive51

deadalive51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    683
    Ad Soyad:
    ŞABAN AKDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    merhaba arkadaşlar 2008 era team aracım var alali 6 ay oluyor ve muayanesi yaklasıyor. 1 ay sonra insallah catalcaya gidicem. acaba agır kusur olarak degerlendirlirmi gidip gelmek istemiyorum geri 70 km yol cünkü.
    aşagıya belirtiyorum.

1.sol ayna sallanıyor titreme yapıyor hafifde olsa görüse engel degil fakat agır kusur sayarmı?
    2.yedek lastik biraz hor kullanılmış. durumu ic acıcı degil. agır kusur olarak sayarmı?
    3.emniyet kemeri kullanımında sıkıntı yok hepsi saglam fakat sürücü kemeri geri zor sarıyor. kirlenmiş sanırsam temizleme yöntemi nedir ve agır kusur olarak sayarmı?
    4. aracımın lastikleri kışlık stepne yazlık lastik. sorun olurmu ?
    5.silecekleri orjinal fabrika cıkıs boyutu degil. degiştirilmiş. sorun olurmu ?
    6.aracın ocak 2017 vergisini ödüyecem. fakat temmuzu ödemiyecem temmuz ödenmedigi icin muayaneden kalabilirmiyim? yani oraya gittigimde demesinler. hepsini öde gel diye.

birde arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum ayrıyaten.. direksiyonumda ses acma kısma tusunun ses kısma tusu çok sert basınca calısıyor. bozuk degil sanırsam temazsızlık var sert basmak lazım bu düzeltirebilirmi?

konuyu yanlış yere actıysam k.bakmayın. hayırlı günler dilerim.

2. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    yazdıklarınızın hiç biri ağır kusur olarak geçmez tahminimce araç bakımlıysa tek seferde geçer bi tek yangın tüpü ve yol yardım çantanızı alın randevu alıp randevu saatinde gidin yeterli olacaktır

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    emniyet kemerinin yan direkteki askısının arasını düz tornavidayla kazıyın genelde burası kirlenir ve sıkıştırır, bu problemlerin hiçbiri ağır kusurdan sayılmaz muayeneden geçersiniz. Muayeneye girmeden masraf etmeyin muayenede bir sorun çıkarsa masraf edersiniz.

4. AMELE

AMELE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    cemil cem
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    fren muaynesine girmeden 5 dakika önce tüm ön arka emniyet kemerleri takılı olsun ilk girişte emniyet kemerine daha sonra silecek ve silecek suyu çalışıyormu diye bakıılıyor daha sonra frenlere ,ön takıma bakmak için kanala giderken de kornaya basıyor.istepneye bakılmıyor motor numarasına bakmaya üşeniyor yağ kaçakları var hafif kusur deyip geçiyor farlar sinyaller fren ampulleri park ampulleri sağlam olsun.......

5. deadalive51

deadalive51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    683
    Ad Soyad:
    ŞABAN AKDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Hepsi sağlam emniyet kemerlerini kontrol ettim sikinci yok farlar sinyaller hepsi aktif ilk yardim.çantası yangın tüpü silecek ve suyu çalışır halde sıkıntı yok inş kalmayiz 70 km yol kalıp geri gitmesi var

6. AMELE

AMELE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    cemil cem
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    dediklerinde sıkıntı yoksa frenler ön takım iyi ise sorunsuz geçer.başıma şöyle bişey geldi bir keresinde girişte frenleri kontrol ettikten sonra dörtlüleri yaktı öntakım felan bütün kontroller bitti far ayarlarına bakarken dörtlülerin yandığı sinyal ampulu kesti (söndü) muayneden bıraktı ,kardeşim buraya kadar yanıyordu dedim, geçiremem aracı kameralar var dedi sanayiye gittim ampulu değiştirdim tekrar geldim ön sıraya aldılar aracı öyle geçtim.

Bu Sayfayı Paylaş