Merhaba abilerim.Admire 1.3 aracımız var.Motor soğukken ilk marşa basışta yarım saniyelik cızırtı sesi geliyor.Sizce sebebi nedir?Yazın yada motor sıcakken yapmıyor?Araç benzinli bu arada.
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Bahsettiğiniz ses marş dinamosundan gelmekte.Aynı sesi bende araştırdım.Bendede Admira 1.6 gp var hava şartlarından dolayı marş dinamosunun içinnde biriken yağ ve kirler katılaştığı zaman işlemini yapıyor ama yerine oturması birkaç sn.gecikebiliyor.En son vardığımız nokta yaz gelince marş dinamosunu söktürüp genel bakımını yaptırmak olacak.Ama önemli bir durum değil dediler.
aynı ses bendede var usta marş motoru otamatiği takılı kalıyor dedi adamın tavırlarından kıllandım eletmedim arabayı
Bende 2 senedir soğuk havalarda 1 saniyeliğine dişli sıyırıyor gibi ses geliyor ilk çalıştırmada.Motor sıcakken sıkıntı yok.Ustaya gösterdim marş motorunu sökeriz bakarız 150 liraya kömürler değişir bakımı yapılır başka bir sorun varsa fiyat değişebilir falan dedi.Marş motoru ayağına bana motor yaptırtacak gibime geldiğinden dokundurtmadım bende
bu sorunun aynısı bendede vardı elektrikçi marş motorunu söküp temizledi kömürleri değiştirdi 60 lira aldı tanıdığın tanıdığıydı fiyat o yüzden düşük