Bu başlıkda bir kaç konu açılmış ama soruma yanıt bulamadığım için açmaya karar verdim kusuruma bakmayın. Araç önceden kontağı ilk çevirdiğimde kapı inkaz ışığı ve immobilizer ışığı yanıyor kontağa bastığımda o ışıklar sönüyor ve araç çalışıyordu, ama son 3 4 gündür kontağı açtığımda kapı inkaz ışığı ve immobilizer ışığı yanmıyor ve kontağa bastığımda çalışmıyor, bunu 4 5 kez tekrarladigimda ışıklar yanıyor ve araç çalışıyor. Bunun sebebi nedir ? Şimdiden teşekkür ederim .
Öncelikle araç ve model ne ? 2010 getz crdı var bende 60000 de aldım şu anda 80000de aynı problem bendede vardı dizel ustası araç dururken mazotu kaçırıyor dedi yakıt hattına valf koydu fakat problem devam etti sonra aracı bilgisayara bağladık immoblayzer arızası verdi Yani kontağı taktığın dipteki halka bilenzik diyorlar anten diyen var serviste 105 lira o parça takmaya elektrikçi 40 lira aldı servisten başka yerde bulamadım o parçayı olay bu kardeşim kolay gelsin
İmmo anteni sorunu olur.Yanmadıgında yanana kadar yarım kontak açın kapatın 2 yada 3. de açar. Sorun böyle ise antende problem var.
İlgilendiginiz için teşekkür ederim , araç sadece 2 3 gün boyle yaptı simdi hic bi sorun yok ilk marsta aliyor ve ışıklarda da sıkıntı yok , tekrar tesekkur ederim yine tekrarlarsa ustaya götürürüm .