Merhaba arkadaslar dun geri gelirken sıkıştırma sonucu surtundum.. Aracim 0 resimde gorunen kisim hasarlandi ne yapabilirum duzelir mi. Maliyeti nedir istanbul bahcelievler de oturuyorum nereyi onerirsiniz izler nasil gider. Yardimlarinizi bekliyorum z harfi cikmis ve hafif göçük ve siyahliklar var
geçmiş olsun nazarlık olmuş Allah daha kötüsünden korusun ilk kazamı yaptığımda ben de ne yapıcam nasıl yapıcam diye tribe girmiştim. 4 gün sonra olduğum yerde dururken tekrar çarpılınca alışıyorsun araba 10 gün de 2 kez sanayiye gitti Allahtan sadece tampon ezilmesi vardı.
Geçmiş olsun, bende bundan dolu var nazarlık diyoruz, Tamponcuya gidersen bi fiyat söylerler ama hemen gitme bence, gez dolaş, değer kaybına gelince pek yorum yok, kıl birine denk gelirsen yok şöyle yok böyle moralin bozulur, Bana göre Tampon işte sürtersin, eğersin, kırarsın, en son ya yaptırırsın yada yenisini taktırırsın olur biter.
Usta bana tampona kimse bakmaz alırken, zaten plastik olduğu için anlaşılmaz makineyle demişti. Çok etkilemez fiyatı
Maliyeti 10 TL civarı. Sanayide rötuş boyası yapan yerler olur oradan şoför kapısında yazan boya kodu ve araba marka modelini söyleyerek boya hazırlatacaksın. Yanına birde sulu boya fırçası veriyorlar. Tampon arabadan sayılmaz değer kaybı olmaz sakin olun. Diğer sürtünme izleri hafif pasta ile çıkar zaten. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Tamponda boya düzeltme takma çıkartma tespit edilse bile bu yüzden fiyat kırmaya çalışan vatandaşa tamponun işini ve plastikten yapılmış olmasının nedenini sorun, cevabı beklemeden uzaklaşın. Moralinizi bozmayın, fiyatınızı düşürmeyin. Gitsin sıfır araba alsın.
Geçmiş olsun, ince pasta ile sürtünme(beyaz) lekeleri giderip, sonrasında rötuş boyasıyla üzerinden geçerseniz basit ve ucuz yollu olarak çözebilirsiniz. Ama daha temiz gözükmesini isterseniz bir kaportacıya gösterin aracı. Ben servisten rötuş boyası alıp kendim uygulama yapmıştım. G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doa Dostum boyatsan nolcak tampon satarken boşalımı diye kimse bakmaz plastik olduğu için artı ben resimlerde ufacık bi siyahlık gördüm kafaya takılacak bisey göremedim ama illa yaptırcam diosan tamponu lokal pek boyamazlar komple boyarlar onada 200 civari alırlar rutuş diosan boya kodunu ver boyaciya hazirlat 100gr boya al fırça kendin rutuş yap boyaya en fazla 10/15 lira falan verirsin heralde tam bilmiyorum.
Maşşalah yakışmış arabaya. Elletmeyin kalsın bence. Birde sakınmayın arabayı bu kadar para verip alıyoruz birde moralimizi bozmasın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi